ΛαΒάρ Μπολ: «Μπορώ να κερδίσω τον Τζόρνταν παίζοντας με ένα χέρι»

ΛαΒάρ Μπολ: «Μπορώ να κερδίσω τον Τζόρνταν παίζοντας με ένα χέρι»

bet365

Ο ΛαΒάρ Μπολ συνέχισε την κόντρα του και με τον Μάικλ Τζόρνταν για τον οποίο ανέφερε πως θα τον κέρδισε και με ένα χέρι.

Ο Λαβάρ Μπολ δεν αφήνει κουβέντα να πέσει κάτω προκείμενου να έχει την προβολή που θέλει. Κάπως έτσι λειτούργησε και στην περίπτωση του Μάικλ Τζόρνταν ο οποίος ύστερα από ενόχληση του Μπολ ανέφερε πως, «θα τον κέρδιζα και με ένα πόδι».

Live Streaming* στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out* για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)! * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Ο εκκεντρικός ΛαΒαρ Μπολ ανέφερε, «Δείτε τι λένε όλοι. Κάποτε έλεγαν πως πιστεύω πως ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν είναι καλύτερος από τον Σακίλ. Ο Όσκαρ Ρόμπερτσον είναι καλύτερος από τον ΛεΜπρόν. Τώρα τους νοιάζει αν ο Λαβάρ Μπολ είναι καλύτερος από τον Μάικλ Τζόρνταν. Δεν έπαιξα καν επαγγελματικό μπάσκετ και μιλάνε για μένα και τον Τζόρνταν. Μου είπε πως θα με κέρδισε ακόμη και με ένα πόδι. Λοιπόν μαντέψτε... μπορώ να τον κερδίσω ακόμη κι αν παίξω με ένα χέρι. Τώρα και οι δύο μας φαινόμαστε στον κόσμο ότι δεν είμαστε ικανοί να παίξουμε».

 

NBA Τελευταία Νέα