Παρελθόν ο Φώτσης από τον Παναθηναϊκό!

Παρελθόν ο Φώτσης από τον Παναθηναϊκό!

Gazzetta team
Παρελθόν ο Φώτσης από τον Παναθηναϊκό!

bet365

Την λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Φώτση ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. «Αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του Παναθηναϊκού ο Φώτσης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο ΑΕΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας αν ο Χριστοδουλόπουλος ανοίξει το σκορ (21+).

Μετά από τέσσερα χρόνια και ισάριθμες θητείες στον Παναθηναϊκό (1997-'01, 2002-'03, 2008-'11 και 2013-'17), το «τριφύλλι» και ο Αντώνης Φώτσης θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο 36χρονος φόργουορντ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, μετά την λύση της συνεργασίας του με τους «πράσινους», όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Φώτση, τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Ο Αντώνης συνέδεσε το όνομά του με αναρίθμητες σπουδαίες στιγμές με την πράσινη φανέλα και κατέκτησε φορώντας τη 20 τίτλους, γι’ αυτό και θα αποτελεί για πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας και της οικογένειάς του Παναθηναϊκού'».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα