Giannis για τους παίκτες που είναι στην Δύση: «Κάθομαι στην γωνία μου και χαμογελώ»! (vid)

Giannis για τους παίκτες που είναι στην Δύση: «Κάθομαι στην γωνία μου και χαμογελώ»! (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για το γεγονός πως αρκετοί παίκτες πήγαν φέτος από την Ανατολή στην Δύση και ο ίδιος έδειξε χαρούμενος γι' αυτό.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στις Φιλιππίνες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το σουτ του, για τις μεταγραφές στο ΝΒΑ και για την συμβουλή του Γκαρνέτ που έχει πάντα στο μυαλό του.

Αρχικά ο Giannis είπε για το σουτ του που θέλει βελτίωση: «Δεν συμφωνώ μαζί σου (γέλια). Απλά δουλεύω κάθε μέρα με τους προπονητές μου για να βελτιώσω την τεχνική μου. Το σουτ έχει να κάνει με την τεχνική και όχι με πόσες φορές προσπαθείς».

Όσον αφορά την αντίδραση του για το γεγονός πως η Δύση έχει δυναμώσει πολύ (Χάρντεν, Γκομπέρ, Ουέστμπρουκ, Μπάτλερ, Κάρι, Ντουράντ, Τζόρνταν, Πολ, Ντέιβις κλπ) σε σχέση με την Ανατολή (αυτός, Τόμας και ΛεΜπρόν), τόνισε: «Απλά κάθομαι στην γωνία μου και κοιτάω να γίνομαι καλύτερος κάθε ημέρα. Προσπαθώ να έχω κίνητρο και να είμαι έτοιμος για την νέα σεζόν κι έχω το χαμόγελο στο πρόσωπό μου»

Σχετικά με την συμβουλή του Γκαρνέτ που θυμάται πάντα, σχολίασε: «Μου μίλησε για την νοοτροπία και τον τρόπο του να προσεγγίζεις το παιχνίδι. Αν σκέφτεσαι πως είσαι ο καλύτερος σε αυτό που κάνεις, τότε θα το κάνεις καλά. Μου είπε πως ο,τι και να κάνεις, το παν είναι η νοοτροπία. Ήταν μια πολύ καλή συμβουλή αυτή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα