«Ψέμματα ότι κόπηκε στις ιατρικές ο Λοτζέσκι ή ότι συμφώνησε με τη Μπαρτσελόνα»

Gazzetta team
«Ψέμματα ότι κόπηκε στις ιατρικές ο Λοτζέσκι ή ότι συμφώνησε με τη Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο ατζέντης του Ματ Λοτζέσκι πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες μεταξύ του Αμερικανού και των ιατρικών εξετάσεων που πέρασε από τη Μπαρτσελόνα.

Ο Μπεν Πένσακ, εκπρόσωπος του Αμερικανού φόργουορντ, ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω τι συνέβη μεταξύ του Ματ Λοτζέσκι και της Μπαρτσελόνα. Τα πρόσφατα ρεπορτάζ που έλεγαν ότι κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις στη Βαρκελώνη είναι ψευδή. Η πραγματικότητα είναι ότι ως οι γιατροί της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσαν ότι ο Ματ δείχνει μια χαρά και θα είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν».

Και κατέληξε: «Από την άλλη πλευρά είναι επίσης ψευδή τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα. Υπάρχει εκατέρωθεν ενδιαφέρον και συζητήσεις μεταξύ του Ματ και της ομάδας. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία και οι συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα, όπως επίσης και με άλλες ομάδες της Euroleague και του ΝΒΑ, συνεχίζονται».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα