Με Μπεν Γκόρντον, αλλά χωρίς Ντενγκ και Φρίλαντ η προεπιλογή της Μεγ. Βρετανίας

Με Μπεν Γκόρντον, αλλά χωρίς Ντενγκ και Φρίλαντ η προεπιλογή της Μεγ. Βρετανίας

bet365

Η Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε την προεπιλογή της με τον Μπεν Γκόρντον στην λίστα, αλλά χωρίς τους Λουόλ Ντενγκ και Τζόελ Φρίλαντ. «Μέσα» και οι Φάρο Αλίχοντζιτς και Τζέσι Τσούκου.

Το όνομα του άλλοτε ΝΒΑερ Μπεν Γκόρντον είναι αυτό που ξεχωρίζει ανάμεσα στα 24 της προεπιλογής της Μεγάλης Βρετανίας, ενόψει Eurobasket (31/08-17/09), ενώ «ηχηρές» είναι οι απουσίες των Λουόλ Ντενγκ και Τζόελ Φρίλαντ.

Στις κλήσεις του βοηθού προπονητή στους Μπακς, Τζόι Πράντι, βρίσκονται ακόμα και τα ονόματα δύο γνωστών παικτών στο ελληνικό κοινό, αυτά των Φάρο Αλίχοντζιτς (Προμηθέας και Πανιώνιος) και Τζέσι Τσούκου (Κολοσσός Ρόδου).

Αναλυτικά η προεπιλογή:

Κιερόν Ατσάρα, Φάρο Αλίχοντζιτς, Κάβελ Μπίγκμπι-Ούλιαμς, Έρικ Μπόατενγκ, Κρις Κερντ, Τζέσι Τσούκου, Νταν Κλαρκ, Τζουλς Ντανγκ Ακόντο, Μπεν Γκόρντον, Μάιλς Χένσον, Κάιλ Τζόνσον, Κόφι Τζόζεφς, Τζερμέλ Κένεντι, Σάτσα Κίλιαν-Τζόουνς, Άντριου Λόρενς, Μπεν Μόκφορντ, Γκάρεθ Μάρεϊ, Λιουκ Νέλσον, Τέντι Οκερεαφόρ, Γκέιμπ Ολασένι, Τζάστιν Ρόμπινσον, Όβι Σούκο, Κόνερ Ουάσινγκτον, Καρκλ Ουίθι.

Η Μεγάλη Βρετανία θα αντιμετωπίζει τις Τουρκία, Ρωσία, Σερβία, Λετονία και Βέλγιο στον 4ο Όμιλο του Eurobasket, ενώ υπενθυμίζεται πως θα βρεθεί και αντίπαλος με την Ελλάδα στα προκριματικά του Mundobasket 2019 (22/11).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα