Αλλάζουν ιδιοκτήτη οι Ρόκετς μετά από 24 χρόνια

Αλλάζουν ιδιοκτήτη οι Ρόκετς μετά από 24 χρόνια

Αλλάζουν ιδιοκτήτη οι Ρόκετς μετά από 24 χρόνια

Ο Λέσλι Αλεξάντερ ενημέρωσε ότι πουλάει τους Χιούστον Ρόκετς ύστερα από 24 χρόνια ιδιοκτησίας του. 

Ο Λέσλι Αλεξάντερ αποφάσισε να πουλήσει τους Χιούστον Ρόκετς ύστερα από 24 χρόνια ιδιοκτησίας. Η σχέση τους ξεκίνησε το 1993 όταν και τους είχε αγοράσει αντί 85.000.000 δολαρίων.

«Ήταν τιμή και ευχαρίστηση να είμαι ο ιδιοκτήτης των Ρόκετς τα τελευταία 24 χρόνια. Υπήρξα μάρτυρας σπουδαίων στιγμών, παικτών και προπονητών οι οποίοι κατέκτησαν πρωταθλήματα για την πόλη και αργότερα μπήκαν δικαιωματικά στο Hall of Fame. Πήρα τη συγκεκριμένη απόφαση μετά από πολλές ώρες σκέψης με την οικογένεια και τους φίλους μου, γνωρίζοντας πως τα πάντα λειτουργούν τέλεια» ανέφερε στην επίσημη τοποθέτηση του.

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Αλεξάντερ η οποία φυσικά κι έκανε αίσθηση στον επιχειρηματικό κόσμο. Το ενδιαφέρον μπορεί να μην είναι μόνο εγχώριο αφού οι Ρόκετς είναι η πιο αγαπητή ομάδας στην Ασία λόγω της πρότερης παρουσίας του Γιάο Μινγκ.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ τοποθετήθηκε αναφέροντας πως, «ο Λέσλι Αλεξάντερ είναι ένας πραγματικός μαχητής που πάντα έψαχνε τη σωστή κίνηση ώστε να βελτιώσει την ομάδα του. Υπό τη δική του ιδιοκτησία δημιούργησε σωστή νοοτροπία σε όλα τα επίπεδα, σπουδαίους παίκτες και εκπληκτικούς προπονητές. Βοήθησε να αναπτυχθεί η Λίγκα κι οι Ροκετς στην Ασία. Περισσότερο από όλα όμως είναι γνωστός για τις φιλανθρωπίες του».

Best of internet