Στις 20 Ιουλίου το deadline για Γκριν και Μιλουτίνοφ

Στις 20 Ιουλίου το deadline για Γκριν και Μιλουτίνοφ

Σε τρεις μέρες λήγει το διάστημα που θα κρίνει το μέλλον των Έρικ Γκριν και Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό.

Στις 20 Ιουλίου το deadline για Γκριν και Μιλουτίνοφ

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Η περίπτωση των δύο παικτών είναι εντελώς διαφορετική και απλά έχει την ίδια ημερομηνία ως κατάληξη. Στις 20 Ιουλίου θα αποφασιστεί επίσημα το μέλλον των Έρικ Γκριν και Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό

Ο Σέρβος σέντερ όπως σας είχε γράψει καιρό πριν το gazzetta.gr συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να αποχωρήσει και μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να προτείνουν επέκταση της συνεργασίας τους για την Ευρώπη. Η άριστη σχέση των «ερυθρόλευκων» με τους Σαν Αντόνιο Σπερς πρόκρινε αυτή την εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό με τους Πειραιώτες να αισιοδοξούν για την παραμονή του Σέρβου σέντερ από την ημέρα που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις. 

 

Η επισημοποίηση της; υπόθεσης θα λήξει στις 20 Ιουλίου, ημερομηνία που οι Σπερς οφείλουν να ενημερώσουν τον Ολυμπιακό. Η «τύχη» του Σέρβου βρίσκεται στα χέρια των Τεξανών κι όχι του Ολυμπιακού.

Αντιθέτως το αγωνιστικό μέλλον του Έρικ Γκριν βρίσκεται στα χέρια του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Ολυμπιακός την ίδια μέρα (20/07) οφείλει να ενημερώσει τον Αμερικανό γκαρντ ότι δεν τον χρειάζεται και να του καταβάλλει ένα μικρό ποσό αποδέσμευσης. 

Αν εκείνη την ημέρα ο Ολυμπιακός δεν ενημερώσει τον Γκριν τότε αυτομάτως ενεργοποιείται ο δεύτερος χρόνος συμβολαίου ο οποίος θα αποφέρει στον Αμερικανό 1.000.000 δολάρια. 

Αυτή τη στιγμή η πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να μη συνεχίσουν τη συνεργασία, αλλά σε τρεις μέρες πολλά μπορεί να συμβούν. 

Best of internet