Η ιδιαίτερη «ανάκριση» του Ομπράντοβιτς από τον Γιούντο! (vid)

Νίκος Καρφής
Η ιδιαίτερη «ανάκριση» του Ομπράντοβιτς από τον Γιούντο! (vid)

bet365

Ο Έκπε Γιούντο έπαιξε τον ρόλο δημοσιογράφου, «ανακρίνοντας» τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος δήλωσε πως λατρεύει να συζητά πολύ με τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Έκπε Γιούντο μπορεί να μην είναι μαζί στη Φενέρμπαχτσε τη νέα σεζόν, αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να συναντηθούν ξανά.

Οι δύο τους είχαν μια όμορφη κουβέντα, στην οποία ο νυν παίκτης των Τζαζ ρωτούσε όλα όσα ήθελε να μάθει για τον μέχρι πρότινος προπονητή του και... θρύλο όπως τον αποκάλεσε.

Ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε πως η σεζόν ήταν εξαιρετική για τη Φενέρ, ενώ είπε πως ήταν ξεχωριστή στιγμή ο τελικός της Euroleague. Στη συνέχεια μίλησε για το προπονητικό του στυλ.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

«Μου αρέσει να μιλάω πολύ με τους παίκτες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Θεωρώ πως πολύ σημαντικά πράγματα είναι η εμπιστοσύνη και ο σεβασμό».

Επιπλέον τόνισε πως η λαχτάρα που έχει για το μπάσκετ δεν σβήνει ποτέ.

Στο τέλος ρωτήθηκε για το μελιτζανί χρώμα που παίρνει και εξήγησε πως δεν είναι έτσι στη ζωή εκτός μπάσκετ, ενώ δήλωσε ευτυχισμένος για την οικογένεια του και τους φίλους του.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Για την σεζόν που πέρασε: «Η περσινή ήταν πολύ καλή για εμάς και παίξαμε στον τελικό της Euroleague. Το βασικό στοιχείο φέτος είναι ότι είχαμε κίνητρο και μόλις ήμασταν πλήρεις, προπονηθήκαμε όλοι μαζί και οι άνθρωποι εξεπλάγησαν από αυτό που είδαν. Μόνο εσείς ξέρετε πόσο σκληρά δουλέψατε».

Για την προπονητική του φιλοσοφία: «Έχω έναν τρόπο προσέγγισης και τον υποστηρίζω. Όπως ξέρεις, μου αρέσει να μιλώ με τους παίκτες μου, να παίρνουμε μαζί αποφάσεις. Το σημαντικότερο είναι όμως ότι πραγματικά νοιάζομαι για τις μικρές λεπτομέρειες και νομίζω ότι αυτό κάνει τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο. Τα πιο βασικά στοιχεία είναι η εμπιστοσύνη κι ο σεβασμός. Ξέρεις ότι σέβομαι κάθε έναν από τους παίκτες μου και τους εμπιστεύομαι. Λέω τα πάντα ευθέως, είτε είναι καλά είτε είναι κακά».

Για την λαχτάρα που έχει μετά απο τόσα πολλά χρόνια στους πάγκους: «Αυτό συμβαίνει γιατί αγαπώ τη δουλειά μου. Αν θυμάσαι, σου μιλούσα για κάποιες κινήσεις σου που εντόπισα στο τελευταίο μας παιχνίδι. Δεν μπορούσα να περιμένω, ώστε να έρθει η ώρα για την επόμενη προπόνηση και να τα εφαρμόσεις».

Για την διαφορά του στη συμπεριφορά εντός και εκτός παρκέ: «Οι άνθρωποι με ρωτούν συχνά. Πολλοί με βλέπουν να θυμώνω την ώρα του αγώνα, να φωνάζω. Έχει να κάνει με το μομέντουμ του αγώνα. Είμαστε όλοι άνθρωποι, πρέπει να νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον όταν τελειώνει το παιχνίδι. Γι' αυτό είμαι πάντα πρόθυμος να βοηθήσω όλους τους παίκτες μου σε ο, τι χρειαστούν. Πάντα λέω ότι είμαστε καλή ομάδα, γιατί είμαστε "υγιείς" εσωτερικά».

Για την οικογένεια και τους φίλους του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί έχω μία εξαιρετική οικογένεια, την οποία αγαπώ πάρα πολύ. Εχω τα παιδιά μου, τη σύζυγό μου και πολλούς καλούς φίλους. Ειλικρινά, η μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής μου είναι να περνώ χρόνο μαζί τους. Μου αρέσει η μουσική, μου αρέσει ο τρόπος που ο κόσμος αντιλαμβάνει την μουσική στην χώρα μου» ανέφερε κλείνοντας.

Στο τέλος δήλωσε ο Ζοτς: «Ελπίζω να μην είναι η τελευταία φορά που είναι MVP στην Euroleague».

Δείτε το video

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα