Τζορτζ: «Ήθελα να φέρω ένα πρωτάθλημα στην Ιντιάνα»

Τζορτζ: «Ήθελα να φέρω ένα πρωτάθλημα στην Ιντιάνα»

Γιώργος Κούβαρης
Τζορτζ: «Ήθελα να φέρω ένα πρωτάθλημα στην Ιντιάνα»

bet365

O Πολ Τζορτζ μίλησε για την μετακίνησή του στην Οκλαχόμα, την επιθυμία του για το...Λος Άντζελες, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην Ιντιάνα.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

«Θέλω ο απλός φίλαθλος να καταλάβει ότι έχουμε μόνο μια ευκαιρία να παίξουμε μπάσκετ, πολλώ δε μάλλον να μας δοθεί η ευκαιρία να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα. Αυτό ήθελα να φέρω στην Ιντιάνα. Ένα πρωτάθλημα. Πραγματικά το ήθελα. Αγαπώ την Ιντιάνα. Θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου και συγνώμη που δεν συνεχίζω. Ομως, δεν ξέρω αν θα είχαμε ποτέ την ομάδα για να διεκδικήσουμε τον τίτλο...» ανέφερε ο Πολ Τζορτζ.

Επίσης εξήγησε ότι ήθελε να αποχωρήσει την επόμενη σεζόν ως free agent αλλά ήταν θετικός στο να γίνει ανταλλαγή από τώρα, ώστε να έχουν και οι Πέισερς κάποιο όφελος. Όσον αφορά την Οκλαχόμα υπογράμμισε ότι είναι ομάδα που του ταιριάζει απόλυτα, αφού θα μπορεί να προσφέρει το σουτ και να συνεργαστεί άψογα με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Όσο για το Λος Άντζελες; «Μεγάλωσα ως οπαδός των Λέικερς και των Κλίπερς. Ο Κόμπι ήταν το είδωλό μου. Πάντα θα υπάρχει μια σύνδεση με το Λος Άντζελες. Άλλωστε και ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί στην γενέτειρα πατρίδα του; Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Όμως έχει γίνει πολύ λόγος για αυτό το θέμα. Για μένα τα πάντα έχουν να κάνουν με τις νίκες! Θέλω να είμαι σε μια ομάδα που να κερδίζει και να διεκδικεί τον τίτλο. Αν και εφόσον κάνουμε μια απίστευτη σεζόν με την Οκλαχόμα και φτάσουμε πολύ μακριά θα ήταν να χαζό να φύγω μετά...»

 

NBA Τελευταία Νέα