Κρίσιμη «ερυθρόλευκη» εβδομάδα λόγω Μπιρτς, Γκριν και ΜακΚόλουμ

Κρίσιμη «ερυθρόλευκη» εβδομάδα λόγω Μπιρτς, Γκριν και ΜακΚόλουμ

Κρίσιμη «ερυθρόλευκη» εβδομάδα λόγω Μπιρτς, Γκριν και ΜακΚόλουμ
Αύριο (10/07) κρίνεται το μέλλον του Κεμ Μπιρτς στον Ολυμπιακό, στις 15/07 αποφασίζουν για τον Έρικ Γκριν και περιμένουν απάντηση από τον Έρικ ΜακΚόλουμ.

Η εβδομάδα που ξεκινά αύριο είναι σημαντική για τον Ολυμπιακό διότι αφενός τελειώνει η προθεσμία που έχει ο Κεμ Μπιρτς να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και αφετέρου οι Πειραιώτες οφείλουν να ενημερώσουν τον Έρικ Γκριν επίσημα για το μέλλον του. Επιπροσθέτως στον Ολυμπιακό βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον Έρικ ΜακΚόλουμ.

ΑΥΡΙΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΜΠΙΡΤΣ

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Σε ό,τι αφορά τον Καναδό σέντερ τα πράγματα είναι πιο απλά. Λίγες μέρες μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, υπήρξε φημολογία για επιθυμία των Νετς να ενισχύσουν τη ρακέτα τους με τον Μπιρτς. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και πλέον χρειάζεται μέχρι αύριο (ξημερώματα της Τρίτης για την ακρίβεια λόγω διαφοράς ώρας) να φτάσει επίσημη πρόταση ομάδα από το ΝΒΑ. Αν αυτό δε συμβεί μέχρι αύριο τότε αυτομάτως ο Καναδός θα μείνει στην ομάδα.

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ... Ο ΓΚΡΙΝ

Ο Έρικ Γκριν είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση για δύο λόγους. Πρώτον η απόφαση ανήκει στον Ολυμπιακό και δεύτερον η ημερομηνία «λήξης» είναι στις 15/07.

Αν ο Ολυμπιακός θέλει να αποδεσμευτεί από τον Αμερικανό γκαρντ οφείλει να τον ενημερώσει μέχρι τις 15/07 καταβάλλοντας ένα μικρο ποσό ως ρήτρα. Σε αντίθετη περίπτωση αυτομάτως θα ενεργοποιηθεί ο δεύτερος χρόνος συμβολαίου του Γκριν, θα μείνει στο ρόστερ και θα πάρει 1.000.000 δολάρια.

Οι «ερυθρόλευκοι» δε δείχνουν διάθεση να κρατήσουν τον Αμερικανό γκαρντ ο οποίος ήδη έχει δεχτεί ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό, Αρμάνι και Βαλένθια.

ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΕΡΣ ΓΙΑ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ

Σε ό,τι αφορά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ οι Σαν Αντόνιο Σπερς έχουν προθεσμία μέχρι τις 20 Ιουλίου να ενημερώσουν επίσημα τον Ολυμπιακό για τις προθέσεις τους. Ανεπίσημα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις τις επόμενες μέρες στο Λας Βέγκας με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για παραμονή του Σέρβου σέντερ στο ΣΕΦ. Σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να τον «δέσει» με επέκταση συμβολαίου για την αγορά της Ευρώπης και μόνο.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΜΑΚΚΟΛΟΥΜ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να βρίσκεται στο Λας Βέγκας μήπως και προκύψει κάποια σημαντική ευκαιρία, ωστόσο έχει δώσει εντολή στη διοίκηση να προχωρήσει με την υπόθεση του Έρικ ΜακΚόλουμ. Οι Πειραιώτες συζητούν για συμβόλαιο 1+1 χρόνων έχοντας ζητήσει απάντηση τις αμέσως επόμενες μέρες.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα