Το... Twitter του Μπόγρη πρόλαβε τον Ολυμπιακό (pic)

Το... Twitter του Μπόγρη πρόλαβε τον Ολυμπιακό (pic)

Gazzetta team
Το... Twitter του Μπόγρη πρόλαβε τον Ολυμπιακό (pic)
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα επισημοποιήσει την απόκτηση του Γιώργου Μπόγρη, ο οποίος με τη σειρά του ακολούθησε τους Πειραιώτες στο Twitter και... προανήγγειλε τη μεταγραφή του.

Ο Γιώργος Μπόγρης λογίζεται πλέον ως παίκτης του Ολυμπιακού με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία και να απομένει μόνο η ανακοίνωση, κάτι που ενδεχομένως να συμβεί αύριο (28/6).

Έτσι, μετά από τρία χρόνια στην Ισπανία, ο διεθνής σέντερ επιστρέφει στην Ελλάδα για να συμπληρώσει την τριάδα των ψηλών του Ολυμπιακού μαζί με τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κεμ Μπιρτς. Στο μεταξύ, ο Μπόγρης «ακολούθησε» σήμερα τους Πειραιώτες στο Twitter, κάτι που δεν έγινε τυχαία αφού ο πρώην παίκτης της Τενερίφης ακολουθεί ελάχιστους λογαριασμούς στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα