«Ο Καρμέλο θέλει να μείνει κοντά στον γιο του»

«Ο Καρμέλο θέλει να μείνει κοντά στον γιο του»

Gazzetta team
«Ο Καρμέλο θέλει να μείνει κοντά στον γιο του»

bet365

Ο Φιλ Τζάκσον επανέλαβε πρόσφατα πως το καλύτερο σενάριο για τον Καρμέλο Άντονι είναι να αποχωρήσει από τους Νικς όμως η σύντροφος του «Μέλο», Λα Λα Βάσκεθ, τόνισε πως θέλει να μείνει στο πλευρό του γιου του.

Ο πρόεδρος των Νεοϋορκέζων αναφέρθηκε στον Καρμέλο και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Νέα Υόρκη, εξηγώντας χαρακτηριστικά πως «προσπαθήσαμε να φέρουμε την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών αλλά δεν τα καταφέραμε. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για εκείνον να βρει μια ευκαιρία και να πάει κάπου αλλού».

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Από την πλευρά της, η Λα Λα Βάσκεθ εξήγησε πως ο σύντροφός της θέλει να παραμείνει κοντά στον γιο του. «Το πιο σημαντικό στην περίπτωση του Καρμέλο είναι να μείνει κοντά στον Κίγιαν. Αυτή είναι η προτεραιότητά του, αυτή είναι και η δική μου. Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε χαρούμενοι μαζί του, όπου κι αν καταλήξει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα