Συνεχίζεται το camp του ΠΑΟK (pics)

Συνεχίζεται το camp του ΠΑΟK (pics)

Συνεχίζεται το camp του ΠΑΟK (pics)

bet365

Η δεύτερη περίοδος του camp του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τη συμμετοχή αρκετών παιδιών.

Η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει, «Ξεκίνησε σήμερα η δεύτερη εβδομάδα του PAOK Summer Basketball Camp, η οποία φιλοξενείτε στο «Παλατάκι» και θα διαρκέσει μέχρι το ερχόμενο Σάββατο (1/7).

Το PAOK Sports Arena γέμισε από δεκάδες παιδιά ηλικίας 12 ως 18 ετών από διάφορες πόλεις της Ελλάδος (Αγρίνιο, Αλεξανδρούπολη, Πρέβεζα, Αθήνα, Ιωάννινα) και φυσικά από τη Θεσσαλονίκη, τα οποία δούλεψαν για την ατομική τους βελτίωση υπό την επίβλεψη του Νίκου Σταυρόπουλου και των προπονητών των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος μίλησε στο paokbc.gr για τις επιστημονικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του καμπ, αλλά και τα αποτελέσματα στα οποία στοχεύουν οι προπονήσεις όσον αφορά την ατομική βελτίωση των παικτών.

«Βασικό κομμάτι του PAOK Summer Basketball Camp είναι οι επιστήμες των μαθηματικών και της φυσικής, οι οποίες μας βοηθούν στις εμβιομηχανικές αναλύσεις των παιδιών, δίνοντάς μας αρκετές πληροφορίες για τις βασικές δεξιότητες τους.

Σήμερα κάναμε κάποιες μετρήσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με τον χρόνο αντίδρασης και αυτοσυγκέντρωσης, ενώ αύριο θα γίνουν μετρήσεις με φωτοκύτταρα και άλματα στο Ergo Jump. Όλες αυτές οι μέθοδοι είναι βασισμένες σε επιστημονικά πρωτόκολλα που υπάρχουν στη διεθνή βιβλιογραφία.

Στο τέλος της εβδομάδας θα δώσουμε αρκετές πληροφορίες στα παιδιά που συμμετέχουν στο καμπ. Ο στόχος μας είναι να δουλέψει ο καθένας για τον εαυτό του, κάτι που πετυχαίνουμε σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια, καθώς τα παιδιά εστιάζουν στους τομείς που τους επισημαίνουμε και επιστρέφουν βελτιωμένα τον Σεπτέμβριο. Θέλουμε επίσης να τους δώσουμε ερεθίσματα τα οποία έχουν να κάνουν με σωστές βασικές δεξιότητες και φυσικά να περάσουν τα παιδιά μια ωραία εβδομάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα