To «Ίδρυμα Ωνάση» για τη βραδιά με τους Αντετοκούνμπο (vid)

To «Ίδρυμα Ωνάση» για τη βραδιά με τους Αντετοκούνμπο (vid)

bet365

Η βραδιά στο «Ίδρυμα Ωνάση» με καλεσμένους τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολούθησαν.

Η επίσημη ενημέρωση του «Ιδρύματος Ωνάση» αναφέρει, «Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ: ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ

Με έμπνευση τη διαδρομή και το ήθος των αδερφών Αντετονκούνμπο, το Ίδρυμα Ωνάση θεσπίζει συμβολικά, για πρώτη φορά, την προπτυχιακή υποτροφία «One of a Kind», για παιδιά που, αν και έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, δεν έχουν ακόμα εξασφαλίσει την ελληνική ιθαγένεια ή την έχουν εξασφαλίσει εντός της τελευταίας πενταετίας.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Το Σάββατο 24 Ιουνίου, σε μια κατάμεστη από κόσμο Στέγη, πραγματοποιήθηκε μια αληθινά ζωντανή συζήτηση ανάμεσα στους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο και την Διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση Αφροδίτη Παναγιωτάκου. Όπως είχε εξαρχής ανακοινωθεί, η συζήτηση, η οποία μέχρι τώρα έχει ήδη σημειώσει περισσότερα από 100.000 views στο Facebook της Στέγης, αφορούσε λιγότερο στο μπάσκετ, και περισσότερο στην αξία της διαδρομής, το τι σημαίνει τελικά «Έλληνας», καθώς και στις αρετές που χρειάζονται για να φτάσεις «ψηλά». Επιστέγασμα της αναπάντεχης συνεργασίας των αδερφών Αντετοκούνμπο με το Ίδρυμα Ωνάση, η ανακοίνωση από την Αφροδίτη Παναγιωτάκου στον επίλογο της εκδήλωσης, της θέσπισης της προπτυχιακής υποτροφίας «One of a Kind» για παιδιά που, αν και έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, δεν έχουν ακόμα εξασφαλίσει την ελληνική ιθαγένεια ή την έχουν εξασφαλίσει εντός της τελευταίας πενταετίας.

Το Ίδρυμα Ωνάση, σε αναγνώριση της προσφοράς των αδερφών Αντετοκούνμπο στον αθλητισμό, της επιτυχημένης πορείας που έχουν διανύσει και, λαμβάνοντας υπόψη την κοινωνική τους αφετηρία, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2017/2018 τη χορήγηση μιας (1) Ειδικής Υποτροφίας για προπτυχιακές σπουδές σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Πανεπιστημιακού Τομέα της Ελλάδας».

 

Τελευταία Νέα