Το συγκινητικό αντίο του Λίμα στη Ζαλγκίρις και στον Σάρας (pic)

Το συγκινητικό αντίο του Λίμα στη Ζαλγκίρις και στον Σάρας (pic)

Το συγκινητικό αντίο του Λίμα στη Ζαλγκίρις και στον Σάρας (pic)

bet365

Ο Αουγκούστο Λίμα δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ζαλγκίρις ενώ ευχαρίστησε την πρώην ομάδα του και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για ό,τι βίωσαν φέτος στο Κάουνας.

Ο Σάρας έσπευσε να υπερασπιστεί τον Βραζιλιάνο σέντερ κατά τη διάρκεια των λιθουανικών playoffs όταν ο παίκτης του αποχώρησε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του ώστε να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του που έφερε στον κόσμο το παιδί τους.

Σήμερα (24/6), λοιπόν, ο Λίμα αποχαιρέτησε τη Ζαλγκίρις και τον πρώην προπονητή του έπειτα από μια «φανταστική σεζόν στο Κάουνας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νιού Γιόρκ Ρέντμπουλς – Νιού Γιόρκ Σίτι με επιστροφή, αν ο Νταβίντ Βίγια σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

«Οι παρακάτω λέξεις είναι για τη Ζαλγκίρις και τους οπαδούς της. Είναι ώρα να πούμε αντίο! Ήταν μια φανταστική σεζόν στο Κάουνας. Έχω μόνο καλά λόγια να πω για τη Ζαλγκίρις από την πρώτη μέρα που με υποδέχτηκαν εδώ. Οι καλύτερες ευχές μου για το μέλλον. Θέλω να πω τα καλύτερα για τον κόουτς Γιασικεβίτσιους και για ό,τι έκανε για μένα και τα άλλα μέλη του προπονητικού τιμ. Σας ευχαριστώ και καλή τύχη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα