Στους Λέικερς ο Μπρουκ Λόπεζ, στους Νετς οι Ράσελ, Μοζγκόφ

Gazzetta team
Στους Λέικερς ο Μπρουκ Λόπεζ, στους Νετς οι Ράσελ, Μοζγκόφ

bet365

Σπουδαία ανταλλαγή στο ΝΒΑ, με τους Λέικερς να κάνουν δικό τους τον ηγέτη των Νετς Μπρουκ Λόπεζ και την ομάδα του Μπρούκλιν να παίρνει τους Ντ' Άντζελο Ράσελ και Τιμοφέι Μοζγκόφ.

Κύπελλο Συνομοσπονδιών, Ρωσία – Πορτογαλία, ώρα 18:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Λίγο πριν τα φετινά draft είχαμε τις πρώτες μεταγραφές στο ΝΒΑ και μάλιστα ιδιαίτερα ηχηρές. Συγκεκριμένα μιλάμε για ανταλλαγές που είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά, καθώς οι Λέικερς έκαναν δικό τους τον ηγέτη των Νετς Μπρουκ Λόπεζ, αλλά και την 27η επιλογή στα draft και ως αντάλλαγμα έδωσαν τον Ντ' Άντζελο Ράσελ και τον Τιμοφέι Μοζγκόφ.

Οι... λιμνάνθρωποι με την κίνησή τους αυτή αρχικά δίνουν χώρο στους Κλάρκσον και Ίνγκραμ, αλλά κυρίως κάνουν χώρο στο salary cap, καθώς θέλουν την επόμενη χρονιά που μένουν ελεύθεροι οι Πολ Τζορτζ και ΛεΜπρόν Τζέιμς να κάνουν την κίνηση που θα τους φέρει και πάλι κοντά στον τίτλο.

Από την πλευρά τους οι Νετς, βλέποντας πως ο Λόπεζ έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο και δύσκολα θα έμενε σε μια ομάδα που τερμάτισε τελευταία, πήραν ό,τι καλύτερο μπορούσαν από την συγκεκριμένη ανταλλαγή, αλλά σίγουρα χρειάζονται πολλά περισσότερα για να μπορέσουν να φτιάξουν μια ανταγωνιστική ομάδα.

 

NBA Τελευταία Νέα