Εθνική με νέο λουκ! (pics)

Εθνική με νέο λουκ! (pics)

bet365

Η ΕΟΚ παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις των Εθνικών ομάδων ενώ οι διεθνείς έθεσαν τους στόχους για το προσεχές EuroBasket.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση: «Είναι μια καλή μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό μπάσκετ. Είναι μια ευχάριστη μέρα για μένα προσωπικά, ως πρόεδρος της ΕΟΚ, να παρουσιάζω μια νέα συνεργασία με τις εταιρίες FF και GSA, που είναι ελληνικές και τιμούν τη χώρα μας κι εκτός συνόρων. Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγες μέρες. Και οι δυο επιζητούσαμε το κάτι διαφορετικό. Αισιοδοξώ, λοιπόν, πως η συγκεκριμένη συνεργασία θα εξελιχτεί και θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές. Ευχαριστώ τους συμβαλλόμενους. Θα έχουμε κι άλλες τέτοιες συναντήσεις έπειτα από καλές αγωνιστικές ημέρες».

Εν συνεχεία ο αρχηγός της Εθνικής, Γιάννης Μπουρούσης τόνισε: «Είναι μεγάλη μας τιμή να αντιπροσωπεύσουμε μια εταιρεία αμιγώς ελληνική. Μπορώ να πω ότι από τη δική μας πλευρά θέλουμε να φτάσουμε ψηλά όπως έχετε φτάσει κι εσείς στην κορυφή. Θα είμαστε εκεί, δυνατοί, ώστε η νέα γενιά να βγει μπροστά. Τα επόμενα στο γήπεδο».

Ο Κώστας Παπανικολάου επισήμανε: «Ευχαριστούμε για τη… βόλτα με το ελικόπτερο, δεν είχα ξαναπετάξει! Ο πιλότος μας έκανε κάποια κόλπα που δεν μου άρεσαν (γέλια). Ευχαριστούμε τις δυο εταιρείες, είναι σημαντικό να σε στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε υπερήφανους τους συνεργάτες μας και όλους τους Έλληνες ώστε να έχουν πράγματα να θυμούνται τα παιδιά και τα εγγόνια σας. Ευχαριστούμε κι εμείς τον Μιχάλη Κακιούζη και τα υπόλοιπα παιδιά εκείνης της Εθνικής που έφεραν τρομερές στιγμές στην Ελλάδα. Να μας ευλογήσει ο Θεός και η Παναγία ώστε να κάνουμε κι εμείς σπουδαία πράγματα».

 

Τελευταία Νέα