Η Δυτική Αχαΐα τίμησε Καμπούρη και Ολυμπιακό (pics)

Η Δυτική Αχαΐα τίμησε Καμπούρη και Ολυμπιακό (pics)

Η Δυτική Αχαΐα τίμησε Καμπούρη και Ολυμπιακό (pics)

bet365

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην Πάτρα για φιλανθρωπική αναμέτρηση με τον Αργύρη καμπούρη να τιμάται για τον άθλο του 1987.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει, «Τρεις ημέρες μετά την 30η επέτειο της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου από την εθνική στο Ευρωμπάσκετ (1987), η Αχαΐα υποδέχτηκε τον Αργύρη Καμπούρη και τον Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» Παλαίμαχοι επικράτησαν με 75-41 των Παλαίμαχων της Δυτικής Αχαΐας (ημίχρονο 42-18), στον 8ο αγώνα τους από την ίδρυση του Συνδέσμου. Τα έσοδα από την υψηλή προσέλευση του κοινού στο κλειστό της Κ. Αχαΐας θα διατεθούν για την ανέγερση του Ι.Ν. Αγ. Ιωάννου που κατεδαφίστηκε από τον σεισμό της 8.6.2008, μαζί με 400 ευρώ ακόμη από τη δημοπράτηση, στο ημίχρονο, της φανέλας του νυν αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, η οποία κατέληξε στον Ηλία Οικονομόπουλο. Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Άκης Μπαχράς βράβευσαν τον εμβληματικό αρχηγό του Ολυμπιακού Αργύρη Καμπούρη για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς και τον Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Νωρίτερα, το πρωί του Σαββάτου (17/6), αντιπροσωπεία του Συνδέσμου, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Αργύρη Καμπούρη και τους Γιάννη Παραγυιό, Γιάννη Κουκή, Θανάση Κρεμπούνη και Βασίλη Ντάκουλα, δίδαξε τα μυστικά του μπάσκετ στα παιδιά των Ακαδημιών της Αχαγιάς, Αστέρια Αχαΐας. Μαζί με τον πατέρα Απόστολο, οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού επισκέφθηκαν το σημείο όπου βρισκόταν και θα ανεγερθεί ο Ι.Ν. Αγ. Ιωάννου, με τη συμβολή των μεγάλων αστέρων του ένδοξου παρελθόντος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού

Διαιτητές: Λαμπρόπουλος, Λιόνας

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ (Βασίλης Λιανός): Μπαχράς, Παπαδόπουλος, Σαράντης, Βίγλας, Σαλαμαλίκης, Κολιόπουλος, Κώτσαλης, Κουνάβης, Ράθωσης, Ρεμπούτσικας, Τσόκος, Σκόνδρας, Μπαρμπούνης

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (Κίμων Κοκορόγιαννης): Καμπούρης, Παραγυιός, Σαμπάνης, Μαντζάνας, Παπαχρηστόπουλος, Κρεμπούνης, Κουκής, Ντάκουλας, Παναγιωτόπουλος, Γιαννόπουλος»

 

Τελευταία Νέα