Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ

Gazzetta team
Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ

bet365

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/6) η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ με θέμα, μεταξύ άλλων, την έγκριση των κανονισμών της Basket League της σεζόν 2017-18, ενώ ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος επιβεβαίωσε πως η συζήτηση για τα τηλεοπτικά βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ έγινε σήμερα με θέμα την συμμετοχή του ΕΣΑΚΕ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Basketball Champions League, αλλά και την έγκριση των κανονισμών της Basket League για τη σεζόν 2016-17.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Επιπλέον ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος επιβεβαίωσε πως η συζήτηση για τα τηλεοπτικά είναι σε καλό δρόμο και διέψευσε ότι αυτό θα γίνει για χαμηλό αντίτιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

«Στην σημερινή (14/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκαν τα εξής:

* Η σύγκληση της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ με θέματα την έγκριση των κανονισμών της Basket League της σεζόν 2017-18 και του ισολογισμού του ΕΣΑΚΕ, την Τρίτη 11 Ιουλίου. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης θα επαναληφθεί στις 18/7.

* Να συμμετάσχει ο ΕΣΑΚΕ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Basketball Champions League.

* Την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία TOP TRENDS ως προμηθεύτριας για τις επόμενες δύο σεζόν της επίσημης μπάλας της Basket League, SPALDING.

* Την αντικατάσταση στο Διοικητικό Συμβούλιο των εκπροσώπων των Απόλλωνα Πάτρας Carna, Δόξας Λευκάδας, από τους εκπροσώπους των ομάδων Πανιωνίου και Φάρου, που ανήλθαν από την Α2».

 

Τελευταία Νέα