Τα διεθνή Μέσα για το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού και τα επεισόδια στο ΣΕΦ (pics)

Τα διεθνή Μέσα για το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού και τα επεισόδια στο ΣΕΦ (pics)
Η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως τα επεισόδια που έγιναν στο ΣΕΦ, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Τύπο του εξωτερικού.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Λευκορωσία – Νέα Ζηλανδία (21+).

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας του στο ΣΕΦ, ο πέμπτος και τελευταίος τελικός, όμως, της Basket League σημαδεύτηκε κι από επεισόδια, τα οποία δεν πέρασαν απαρατήρητα από τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

Mundo Deportivo (Ισπανία): «Ο Πασκουάλ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό σε πέμπτο ματς, το οποίο στιγματίστηκε από επεισόδια και κατέληξε χωρίς θεατές».

Marca (Ισπανία): «Έγινε στην Ελλάδα: βροχή φωτοβολίδων στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ έπρεπε να τρέξουν στα αποδυτήρια».

Fanatik (Τουρκία): «Πρωταθλητής Ελλάδος ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό με 66-51 σε πέμπτο ματς στην ελληνική λίγκα και κατέκτησε το πρωτάθλημα».

Mozzart Sport (Σερβία): «Χάος στον Πειραιά! Ο Παναθηναϊκός πήρε τον τίτλο, οι οπαδοί του Ολυμπιακού σταμάτησαν το παιχνίδι και απέτρεψαν τους πανηγυρισμούς».

Kripsinis (Λιθουανία): «Ο Ολυμπιακός έχασε την σκληρή μάχη για το τρόπαιο, διεκόπη το ματς από επεισόδια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα