Προτεραιότητα σε Κατσίβελη και Ζάρα

Προτεραιότητα σε Κατσίβελη και Ζάρα

Προτεραιότητα σε Κατσίβελη και Ζάρα

bet365

Η ενίσχυση του ελληνικού κορμού είναι λογικό να αποτελεί τον βασικό στόχο του Ηλία Παπαθεοδώρου. Προς αυτήν την κατεύθυνση εντός της επόμενης εβδομάδας ελπίζει ότι θα τελειώσει θετικά η περίπτωση του Δημήτρη Κατσίβελη, ενώ εκφράστηκε ενδιαφέρον και για τον Ζάρα.

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει τρεις παίκτες πρώτης γραμμής (Κόνιαρης, Χρυσικόπουλος, Μαργαρίτης), πληροφορίες αναφέρουν ότι απομένουν τα τυπικά για να γίνουν τέσσερις με την προσθήκη του Απόλλωνα Τσόχλα και υπάρχει η πρόθεση να γίνουν έξι.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των παικτών που ενδιαφέρουν τον Ηλία Παπαθεοδώρου, οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά εξάλλου και από την περσινή συνεργασία τους στην Αστάνα. Είναι δεδομένη η ύπαρξη της κοινής επιθυμία για να ανταμώσουν και στον ΠΑΟΚ και μένει να φανεί αν θα βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο ΠΑΟΚ εξέφρασε το ενδιαφέρον του και για τον Θόδωρο Ζάρα ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Άρη. Επίσημη πρόταση δεν κατέθεσε αλλά περιέγραψε το οικονομικό πλαίσιο πάνω στο οποίο μπορεί να κινηθεί.

Από εκεί και πέρα, πολλά θα εξαρτηθούν και από την εξέλιξη της υπόθεσης του Ζάνις Πέινερς. Όσο ο Λετονός δεν απαντάει στην πρόταση που του κατέθεσε ο ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι λογικό να κοιτάζει κι άλλες λύσεις δίχως να απορρίπτονται μάλιστα περιπτώσεις από την ελληνική αγορά.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα