Στον «αέρα» το μέλλον του Πανιωνίου

Στον «αέρα» το μέλλον του Πανιωνίου

Στον «αέρα» το μέλλον του Πανιωνίου

Την στιγμή που η διοίκηση του Πανιωνίου μένει «ακέφαλη» με την... εξαφάνιση του Ίωνα Βαρουξάκη, η προγραμματισμένη για τις 7 Ιουνίου Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετοχών για την εκκαθάριση της ΚΑΕ, που είχε ζητήσει ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος, βρίσκεται στον... αέρα. Ο πρόεδρος, Άρης Μισαηλίδης, δήλωσε άγνοια, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το gazzetta.gr.  

«Μυστήριο» με το μέλλον του Πανιωνίου.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις &  Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης περνά από... σαράντα κύματα, μετά την άνοδό της στην Basket League, καθώς ο πρόεδρος της, Ίωνας Βαρουξάκης, παραμένει... εξαφανισμένος, έχοντας αφήσει φέσι στο σύλλογο και οφειλές στους παίκτες.

Σαν να μην έφτανε αυτό, και την στιγμή που βρίσκονται όλοι σε αναμονή, είχε προγραμματιστεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση για αύριο (07/06), μετά από εξώδικη αίτηση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου στους μετόχους, για την εκκαθάριση της ΚΑΕ, κάτι που είχε ανακοινωθεί κι επίσημα.

Ωστόσο, η συνέλευση αυτή φαίνεται πως δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς σε επικοινωνία που είχε το gazzetta.gr με τον Άρη Μισαηλίδη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη δήλωσε άγνοια, λέγοντας πως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.

Είναι δεδομένο πως η εκκαθάριση της παλιάς ΚΑΕ δεν έχει ξεκινήσει καν, σε αντίθεση με όσα είχε αναφέρει ο κ. Βαρουξάκης παλαιότερα, και στην συνέχεια... μάζεψε, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 από την ομάδα.

Στους «κυανέρυθρους», ωστόσο, συνεχίζουν να ελπίζουν στην τροπή της μέχρι τώρα κατάστασης, κι εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην νέα τροπολογία, που θα δίνει το δικαίωμα σε μια ομάδα να αγωνιστεί στα «μεγάλα σαλόνια» - για μία και μοναδική φορά - χωρίς να βαραίνονται από τα χρέη που έχουν δημιουργήσει προηγούμενοι άνθρωποι του συλλόγου.

Best of internet