«Έσφαξε» με το... γάντι παρουσιαστή η μητέρα του Ντουράντ (vid)

«Έσφαξε» με το... γάντι παρουσιαστή η μητέρα του Ντουράντ (vid)

bet365

Τα... έψαλλε ένα χεράκι στον τηλεοπτικό παρουσιαστή Στίβεν Σμιθ η μητέρα του Κέβιν Ντουράντ, Ουάντα, αφού χαρακτήρισε τον γιο της «αδύναμο» για την μεταγραφή του από τους Θάντερ στους Ουόριορς.

Με τον Στίβεν Σμιθ τα έβαλε η μητέρα του Κέβιν Ντουράντ.

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής αποκάλεσε τον γιο της «αδύναμο» που πήρε την απόφαση να αφήσει τους Θάντερ για τους Ουόριορς, και η Ουάντα Πρατ ύψωσε... ασπίδα υπεράσπισης.

Ωστόσο, το έκανε με τρόπο, αφού πρώτα συλλυπήθηκε τον Σμιθ για το γεγονός πως απεβίωσε η μητέρα του πρόσφατα από καρκίνο.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

«Πριν πω αυτά που θέλω, θα ήθελα να στείλω τις προσευχές μου και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Στίβεν και τον ίδιο. Ξέρω πως είναι μια δύσκολη στιγμή για εκείνον» και συνέχισε: «Νομίζω πως αυτό που είπε ήταν λίγο σκληρό. Ποιος είσαι εσύ για να φέρεσαι έτσι στο αγόρι μου; Όταν ήρθε στο ESPN, ήταν αυτό μια αδύναμη κίνηση για εκείνον; Έκανε ό,τι ήταν καλύτερο για εκείνον. Σωστά; Κανένας δεν τον αποκάλεσε αδύναμο γι' αυτό. Οπότε, γιατί να πεις τον γιο μου αδύναμο που έκανε το ίδιο»;

Υπενθυμίζεται πως ο Ντουράντ με τον Σμιθ έχουν... κόντρα από παλιά, όταν στις αρχές τις σεζόν 2015-16, ο παρουσιαστής ανέφερε πως «δεν θες να με κάνεις εχθρό σου», στις κατηγορίες του «KD» που τον αποκαλούσε «ψεύτη» για το γεγονός ότι θα έμενε free agent.

 

NBA Τελευταία Νέα