Γιάννης: «Θα κάνω τα πάντα για να παίξω στο Eurobasket» (pics)

Γιάννης: «Θα κάνω τα πάντα για να παίξω στο Eurobasket» (pics)

Νίκος Καρφής
Γιάννης: «Θα κάνω τα πάντα για να παίξω στο Eurobasket» (pics)

bet365

Οι αδελφοί Αντετοκούνμπο μίλησαν στον Βασίλη Σκουντή και την εκπομπή Pick 'N' Roll, με τον Γιάννη να αναφέρει πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την Εθνική στο Eurobasket και να τονίζει πως δεν υπάρχει ταβάνι στο που μπορεί να φτάσει.

Στην εκπομπή του Βασίλη Σκουντή Pick N' Roll της COSMOTE TV βρέθηκαν οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δηλώνει πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να παίξει στο Eurobasket, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που φορά την φανέλα με το νούμερο 34.

Απ;o την πλευρά του ο Θανάσης μίλησε για την χρονιά με την Ανδόρα. Ακόμα ανέφερε το μήνυμα που θέλει να περάσει το event Antetokounbros.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Για το από που βγαίνει το όνομα Ούγκο που είχε ο Γιάννης: «Είναι ένα σπάνιο πουλί της Νιγηρίας».

Για τον λόγο που φοράει το 34Είναι απο την γέννηση των γονιών μου. 1963 ο πατέρας μου και 1964 η μητέρα μου. Άρα πήρα το 3 και το 4 και δημιούργησα το 34».

Για το μήνυμα που θέλει να περάσει το «Antetokounbros»: «Όλοι πρέπει να νιώθουν αδέρφια, να φέρουν όλο τον κόσμο κοντά»

Για τα σχολικά χρόνια τους: «Oι δάσκαλοι στο σχολείο μας αγαπούσαν πολύ και είχαν υπομονή μαζί μας»

«Στην ζωή πρέπει να δουλεύεις σκληρά, να έχεις κάτω το κεφάλι», αναφέρει ο Θανάσης ενώ ο Γιάννης μιλάει για τους γονείς του: «Οι γονείς μου πάντα βοηθούσαν τον συνάνθρωπο τους. Αυτό μας το πέρασαν σε εμάς και προσπαθούμε να ακολουθούμε του παράδειγμα τους».

Η κουβέντα πάει στο αυτόγραφο που αρνήθηκε να βάλει στη σημαία μετά το buzzer beater με τους Νικς.

«Δεν γινόταν να βάλω αυτόγραφο στη σημαία», απαντά ο Γιάννης.

Ο Θανάσης τονίζει πως η σεζόν του Γιάννη ήταν απίστευτη. Αποκαλύπτει τις συζητήσεις που είχε με τον Γιάννη κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τα όνειρα που έκανε ο Γιάννης για το all star game.

Ο Γιάννης αναφέρεται στην σκληρή δουλειά: «Με την σκληρή δουλειά γίνεσαι καλύτερος, έδωσα πολύ έμφαση να γίνω καλύτερος το προηγούμενο καλοκαίρι. Μετά απο τα κακά μου ματς πηγαίνω και κάνω σουτ για να βελτιωθώ. Πηγαίνω στο γήπεδο και σουτάρω όταν δεν είμαι ευχαριστημένος απο τον εαυτό μου».

Για το αν θα πήγαινε στους Ουόριορς: «Δεν ξέρω αν θα πήγαινα, έχουν τόσους πολλούς σπουδαίους παίκτες».

Ο Γιάννης για την σεζόν του Θανάση: «Τον βοήθησε πολύ η μετακόμιση στην Ισπανία, Έκανε φοβερή χρονιά, αντιμετώπισε σπουδαίους παίκτες, έπαιξε με τη Ρεάλ».

Ο Θανάσης για την φετινή σεζόν: «Έπρεπε να δουλέψω την πάσα, ήθελα να παίζω απο τη θέση 2 ως τη θέση 4. Να ευχαριστήσω και την Ανδόρα που μου έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσω τον ευατό μου στην Ευρώπη. Κάναμε τρομερή πορεία φέτος και καταφέραμε να παίξαμε final 4, Copa Del Rey. Ήταν σπουδαίο που νικήσαμε τη Ρεάλ στα playoffs και οδηγήσαμε τη σειρά σε τρίτο ματς»

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Θανάση: «Θα μιλήσω στο τέλος του μήνα. Δεν ξέρω ακόμα. Το ισπανικό πρωτάθλημα έχει πολύ υψηλό επίπεδο».

Για το τι θα είχε συμβεί αν δεν είχες πάει στο NBA ο Γιάννης: «Δεν θα άλλαζε κάτι στον χαρακτήρα μου. Ξέρω πως θα δούλευα σκληρά. Και στην Ευρώπη θα μπορούσα να παίξω, Θα πήγαινα σε μια ομάδα που θα ταίριαζα καλύτερα. Ας πούμε, ο Γιούντο δεν έπιασε στο NBA, αλλά τα κατάφερε στην Ευρώπη. Στην Ευρώπη είναι τελειώς διαφορετικό το μπάσκετ. Πρέπει να μπορείς να σουτάρεις καλά. Είμαι γεννημένος σουτέρ, Χθες έφυγα απο το γήπεδο στις 11. Πήγα για σουτάκια».

Για την καλύτερη στιγμή του Γιάννη φέτος: «Μετά το ματς με τους Σίξερς, όταν μπήκαμε στα playoffs. Μου έφυγε όλο το άγχος, καθώς πολλές ομάδες διεκδικούσαν θέσεις για την postseason».

Για τον Γκάλη: «Σπουδαίος ο Γκάλης. Αν και δεν κατάφερε να παίξει στο NBA, μπήκε στο Hall of Fame».

Για το τι θέλει μέσα στα επόμενα 5 χρόνια: «Σε 5 χρόνια θέλω να είμαι ένας παίκτης που είναι ηγέτης και μπορεί να κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους. Θέλω να έχω 12 στρατιώτες απο πίσω μου. Να βελτιωθώ σαν συμπαίκτης».

Για τη σχέση παίκτη προπονητή:

Θανάσης: «Έχω εξαιρετική σχέση με τον προπονητή μου».

Γιάννης: «Εξαιρετικός ο Κιντ. Έχει τον τρόπο να μιλάει και να βοηθάει τους παίκτες του. Το γεγονός πως έπαιζε μπάσκετ πριν απο λίγα χρόνια παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό».

Για τον Ντόντσιτς:

Θανάσης: «Είναι σε πολύ μικρή ηλικία και κάνει τα πάντα»

Γιάννης: «Το κορμί του είναι έτοιμο. Θέλω να δω που μπορεί να φτάσει, τι πρέπει να βελτιώσει»

Ο Γιάννης για το «ταβάνι» του: «Πιστέυω πως μπορώ να γίνω ακόμα καλύτερος. Μπορώ να φτιάξω το σουτ, το κορμί μου. Δεν ξέρω ποιο είναι το ταβάνι μου»

Για το νικητήριο σουτ με τους Νικς: «Είχα πάρει ένα σουτ με τους Νταλας και το έχασα. Ο κόουτς μου είπε να μην στεναχωριέμαι και ό,τι κάποτε θα μπει το νικητήριο σουτ. Και απέναντι στους

Για το event «Antetokounbros»:

Γιάννης: «Θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και για αυτό θα το κάνουμε».

Θανάσης: «Θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε όλοι αδέρφια. Για αυτό ονομάζεται έτσι το event»

Αν μπορούσες να πας σε Ουόριορς ή Καβαλίερς για δυο βδομάδες σε ποιον θα πήγαινες ήταν η ερώτηση του Βασίλη Σκουντή στον «Greek Freak»

«Θα επέλεγα τους Καβαλίερς γιατί θα μπορούσα να δουλέψω μαζί με τον ΛεΜπρόν. Είναι πιο κοντά στο παιχνίδι μου οι Καβς, αναφέρει ο Γιάννης

Για το αν φοβούνται τον Γιάννη οι αντίπαλοι του: «Την πρώτη μου χρονιά δεν με φοβόντουσαν. Όμως πέρυσι και φέτος ένιωθα πως αυτό έχει αλλάξει»

Στην συνέχεια ο ηγέτης των Μπακς διαλέγει τον Πάτρικ Μπέβερλι των Ρόκετς ως τον παίκτη που δεν αντέχει μέσα στο γήπεδο, ενώ πιστεύει πως ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είναι ο MVP της σεζόν στο NBA.

Για το καινούριο συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Μπακς: «Θα μπορώ να φροντίσω καλύτερα την οικογένεια μου. Μου δίνει ασφάλεια».

Για την σωματική διάπλαση του: «Όσο μεγαλώνω εγώ, μεγαλωνει και το κορμί μου», απαντάει ο Γιάννης.

Για το αν θα παίξει στο Eurobasket: «Αν είμαι υγιής και όλα είναι καλά θα είμαι έτοιμος για το Eurobasket. Θα κάνω ,ότι μπορώ για να είμαι έτοιμος»

 

Τελευταία Νέα