Το «παρών» και ο Μαυροκεφαλίδης στο 3Χ3!

Gazzetta team
Το «παρών» και ο Μαυροκεφαλίδης στο 3Χ3!

bet365

Μετά τον Κώστα Τσαρτσαρή και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα βρεθεί στο τουρνουά 3Χ3 το οποίο θα διεξαχθεί σε Αχαρνές, Ελευσίνα και Χανιά!

«Τα τουρνουά 3Χ3 είναι πολύ όμορφες εκδηλώσεις διότι μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις τα παιδιά να χαίρονται με το παιχνίδι» δήλωσε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και συνέχισε:

«Επίσης, τους δίνεται η ευκαιρία να βλέπουν επαγγελματίες παίκτες αλλά και να παίζουν μαζί τους. Οποία διοργάνωση κι αν γίνεται που προβάλλει το μπάσκετ, είναι σημαντική».

Όπως ανέφερε ο ΠΣΑΚ «φέτος τα τουρνουά 3Χ3 θα γίνουν στις Αχαρνές (10 & 11 Ιουνίου), την Ελευσίνα (17 & 18 Ιουνίου), το Γαλάτσι (24 & 25 Ιουνίου) και τα Χανιά (1 & 2 Ιουλίου).

Τα τουρνουά, διοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι και οι τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα