Οι ευχές της Μπασκόνια στην Αλαβές για το Copa del Rey (pic)

Οι ευχές της Μπασκόνια στην Αλαβές για το Copa del Rey (pic)

bet365

H Ντεπορτίβο Αλαβές αντιμετωπίζει απόψε (27/5, 22:30) την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Copa del Rey και οι Βάσκοι έχουν τη στήριξη της Μπασκόνια!

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Η Μπασκόνια και η Ντεπορτίβο Αλαβές λειτουργούν τα τελευταία χρόνια υπό την ίδια σκέπη: εκείνη του Χοσεάν Κερεχέτα. Ο πιο μπασκετικός πρόεδρος της EuroLeague έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για το μπασκετικό καμάρι των Βάσκων που συμμετείχε σε τέσσερα σερί Final Four (2005-08) και πέρσι επέστρεψε ξανά στον... αφρό, με τη συμμετοχή της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Από την άλλη πλευρά, η Αλαβές έχει μπροστά της την υπέρτατη πρόκληση, ήτοι τη συμμετοχή στον τελικό του Copa del Rey που θα διεξαχθεί στο «Βιθέντε Καλδερόν», κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι Βάσκοι, λοιπόν, εξέφρασαν μέσω Twitter τη στήριξή τους στην Αλαβές! «Όλη η θετική ενέργειά μας από τη Βιτόρια! Εμπρός για αυτό το όνειρο»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα