Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια!

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια!

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια!

bet365

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της «πράσινης» ΚΑΕ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη όπου κατέθεσε αναλυτική μελέτη και πρόταση για τη παραχώρηση του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια!

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μπρέι – Σλίγκο Ρόβερς, αν επιτευχθούν τουλάχιστον 4 γκολ (21+).

«Φουλ» για το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων έβαλε η «πράσινη» ΚΑΕ, αφού ο Διευθύνων Σύμβουλος, Παναγιώτης Τριαντόπουλος είχε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/5) συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη!

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού κατέθεσε την αναλυτική μελέτη της ΚΑΕ και μια πλήρη πρόταση 250 σελίδων για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια! Η μελέτη είναι κάτι παραπάνω από εμπεριστατωμένη και περιλαμβάνει πλάνο ανάπτυξης του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, όπως επίσης και οικονομοτεχνική μελέτη, η οποία καταρτίστηκε με γνώμονα το μέγιστο δυνατό όφελος τόσο για την «πράσινη» ΚΑΕ, όσο και για το ελληνικό δημόσιο.

Συγκεκριμένα, οι αλλαγές που προβλέπει η πρόταση του των «πρασίνων» θα αλλάξουν το ΟΑΚΑ και θα αναβαθμίσουν όλες τις εγκαταστάσεις του! Πώς μεταφράζεται αυτό; Πέραν της αναβαθμίσεως της κεντρικής σάλας, το πλάνο περιλαμβάνει επίσης τη δημιουργία σύγχρονου προπονητηρίου και γυμναστηρίου για την ομάδα, την ανακατασκευή των βοηθητικών γηπέδων για την ανάπτυξη των Ακαδημιών καθώς και τη δημιουργία Μουσείου, συνεδριακού κέντρου, καταστημάτων καθώς και χώρων εστίασης.

Οι κ.κ. Τριαντόπουλος και Βασιλειάδης ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να μπορέσει ο Υφυπουργός να μελετήσει αναλυτικά την πλήρη πρόταση και μελέτη που δημιούργησαν τα στελέχη της ΚΑΕ. Στο πλαίσιο της εν λόγω συνάντησης συνέστησε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι εν όψει της σειράς των τελικών με τον Ολυμπιακό και εφάμιλλοι των περσινών τελικών. Να σημειωθεί ότι νωρίτερα το πρωί στο ίδιο μήκους κύματος ήταν και η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης έλαβε τη δέσμευση του εκπροσώπου των «πράσινων» πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποφευχθούν ακρότητες και αντιπαραθέσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα