Οι διαιτητές των τριών πρώτων τελικών

Οι διαιτητές των τριών πρώτων τελικών
Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (26/5) η κλήρωση των διαιτητών για τους τρεις πρώτους τελικούς, οι οποίοι ξεκινούν από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή 28 του μήνα. Κλήρωση και για τη σειρά των μικρών τελικών, ΑΕΚ-Άρη.

Συγκεκριμένα στον πρώτο τελικό της σειράς στο ΣΕΦ κληρώθηκαν οι Αναστόπουλος, Σώμος, Ψαριανός, στο δεύτερο ματς του ΟΑΚΑ οι Πηλοΐδης, Μάνος, Παναγιώτου και στον τρίτο τελικό οι Σχινάς, Καρακατσούνης και Δεσλής.

Αντίστοιχα, στη σειρά ΑΕΚ-Άρης κληρώθηκαν για το πρώτο παιχνίδι οι Πηλοΐδης, Τζαφλέρης, Διαμαντής, για την αναμέτρηση του Nick Galis Hall οι Σχινάς, Μπήτης, Μαγκλογιάννης και στο τρίτο παιχνίδι οι Αναστόπουλος, Γ. Πουρσανίδης και Κ. Πουρσανίδης.

Να σημειωθεί ότι λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος, πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για τα τρίτα ματς της σειράς.

Η διαδικασία κράτησε 10 λεπτά, με τον Ολυμπιακό να εκπροσωπείται από τον Χρήστο Σταυρόπουλο, τον Παναθηναϊκό από τον Μάνο Παπαδόπουλο, την ΑΕΚ από τους Χήνα και Δουβή και τον Άρη από τον Παπακυριάκη.

Οι διαιτητές χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και αναλόγως προχωρούσε η κλήρωση.

Στο πρώτο ήταν οι Αναστόπουλος, Πηλοΐδης, Σχινάς (σ.σ. οι τρεις πρώτοι σε όλους τους τελικούς, απλά έγινε κλήρωση όσον αφορά σε ποια παιχνίδια θα ήταν), στο δεύτερο γκρουπ οι Σώμος, Μάνος, Καρακατσούνης και στο τρίτο γκρουπ οι Ψαριανός, Παναγιώτου, Δεσλής, αλλά και οι Ανδρικόπουλος, Μαγκλογιάννης οι οποίοι ωστόσο δεν κληρώθηκαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα