Καβαλίερς – Σέλτικς: 112-99

Καβαλίερς – Σέλτικς: 112-99

bet365

Με τον Κάιρι Ίρβινγκ να πραγματοποιεί την εμφάνιση της καριέρας του πετυχαίνοντας 42 πόντους, οι Καβαλίερς παρότι δυσκολεύτηκαν επικράτησαν με 112-99 των Σέλτικς και έκαναν το 3-1 στην σειρά των τελικών της Ανατολής.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ένα ακόμα μεγάλο ματς για τους τελικούς της Ανατολής, με τους Καβαλίερς να καταφέρνουν να κάνουν το 3-1 επί των Σέλτικς επικρατώντας με 112-99. Μια νίκη που ήρθε κυρίως στην απίστευτη εμφάνιση του Κάιρι Ίρβινγκ που τελείωσε τον αγώνα με 42. Οι... ιππότες θέλουν πλέον μια ακόμα μία προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος, αλλά για να την πετύχουν θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ απέναντι στους μαχητικούς Κέλτες.

Οι... πράσινοι παρότι αγωνίστηκαν και σήμερα χωρίς τον Τόμας που είναι ο ηγέτης τους, όχι απλά πάλεψαν, αλλά στα δύο πρώτα δωδεκάλεπτα ήταν καλύτεροι και έδειχναν έτοιμοι για την απόλυτη ανατροπή και το 2-2. Ωστόσο μια φοβερή εμφάνιση στην τρίτη περίοδο από τον Ίρβινγκ, άλλαξε τα πάντα. Στο διάστημα αυτό ο γκαρντ των γηπεδούχων πέτυχε τους 21 από τους 42 πόντους του, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ένα προβάδισμα που κράτησε, καταφέρνοντας στο τέλος να πάρει την μεγάλη νίκη που την φέρνει στη θέση του φαβορί για την πρόκριση στον τελικό. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Ίρβινγκ που είχε 42 πόντους με 11/15 δίποντα, 4/7 τρίποντα και 8/9 βολές, πήρε επίσης 3 ριμπάουντ και έδωσε και 4 ασίστ. Δίπλα του ο «Βασιλιάς» ΛεΜπρόν που δεν ξεκίνησε καλά αλλά σταμάτησε στους 34 πόντους, συμβάλλοντας και αυτός τα μέγιστα στη νίκη, ενώ ο Λαβ είχε 17.

Για τους ηττημένους ο Μπράντλει είχε 19, ο Κρόουντερ 18, ο Χόρφορντ 16 και ο Ολίνικ 15, αλλά δεν έφταναν για να νικήσουν τους Ίρβινγκ και Τζέιμς...

 

NBA Τελευταία Νέα