Ελληνικές σημαίες για χάρη του Σλούκα στην «Ülker Sports Arena» (pics)

Ελληνικές σημαίες για χάρη του Σλούκα στην «Ülker Sports Arena» (pics)
Στα γαλανόλευκα ετοιμάζονται να «ντύσουν» την «Ülker Sports Arena» οι οπαδοί της Φενέρ στο ματς με την Τόφας, για να δείξουν στον Κώστα Σλούκα την αγάπη τους.

Ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στην Φενέρ κι έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο της.

Ο Έλληνας γκαρντ έφτασε στην τρίτη του Euroleague με την τούρκικη ομάδα κι έγινε ο πρώτος Έλληνας που έχει κατακτήσει το τρόπαιο με ελληνική (Ολυμπιακός) και ξένη ομάδα.

Ωστόσο, πολύς λόγος έγινε για το γεγονός πως ο πρώην παίκτης των «ερυθρολεύκων» δεν κράτησε την ελληνική σημαία στο «Sinan Erdem Dome», με τον ίδιο να δηλώνει στον «ΣΠΟΡ FM 94.6» πως: «Αυτά είναι για ανθρώπους που θέλουν να βγάλουν ίντριγκα από κάτι μικρό. Τι μπορεί να σήμαινε; Δηλαδή τι; Δεν είμαι Έλληνας; Τι σημαίνει; Τα θεωρώ αστεία. Δεν θέλω καν να συζητήσω τέτοια πράγματα».

Αυτό έφτασε στα αυτιά των οπαδών της Φενέρ, οι οποίοι ετοιμάζονται να «ντύσουν» στα γαλανόλευκα την «Ülker Sports Arena», στο πρώτο ματς των playoffs με την Τόφας, ώστε να τού δείξουν την αγάπη τους και την στήριξή τους.

Η... κινητοποίηση έχει ήδη ξεκινήσει μέσω twitter, με τα μηνύματα αναφέρουν «Πάμε να δείξουμε στον παίκτη μας ότι δεν είναι μόνος του στην Τουρκία», ενώ ο Τούρκος δημοσιογράφος, Άχμετ Ερκανλάρ, «τιτίβισε» πως οι οπαδοί της Φενέρ ετοιμάζουν κάτι μεγάλο, το οποίο κρατούν κρυφό ακόμη, και θα κάνει τον Σλούκα χαρούμενο και τους επικριτές του να νιώσουν ντροπή.

Ωστόσο, στα σχόλια κάτω από τις σχετικές αναρτήσεις, οι αποψεις διίστανται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.