Στο «στόχαστρο» της Μακάμπι ο Τζάκσον

Στο «στόχαστρο» της Μακάμπι ο Τζάκσον
Τον Άαρον Τζάκσον στο... μάτι φέρεται να έχει βάλει η Μακάμπι, καθώς το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ με την ΤΣΣΚΑ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Μακάμπι καλεί... Τζάκσον!

Σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο, η «ομάδα του λαού» έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, και μετά το ενδιαφέρον για τον Ντέβιντ Μπλατ, φαίνεται πως θέλει να εντάξει στο δυναμικό της και τον Αμερικανό γκαρντ.

Το συμβόλαιο του Τζάκσον με την ΤΣΣΚΑ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και αναμένεται να προσελκύσει πολλούς... μνηστήρες, ενώ, όπως υποστηρίζει το «sport-express.ru», η ομάδα του Τελ Αβίβ ετοιμάζεται να του κάνει πρόταση ύψους 700-800.000 ευρώ τη σεζόν.

Ο 31χρονος αθλητής την φετινή χρονιά είχε μια σταθερή πορεία με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, καθώς σε 26 ματς στην VTB League είχε κατά μέσο όρο 7.8 πόντους και 4 ασίστ, ενώ στην Euroleague, σε 34 αγώνες, είχε 7.6 πόντους, 3.6 ασίστ και 1.4 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.