Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και ο Βασίλης Σκουντής τιμούν την ομάδα του Eurobasket 1987!

Gazzetta team
Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και ο Βασίλης Σκουντής τιμούν την ομάδα του Eurobasket 1987!

bet365

Τα τμήματα Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Προπονητικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με την καθοδήγηση και παρουσίαση του καθηγητή και καταξιωμένου αθλητικογράφου, Βασίλη Σκουντή, διοργανώνουν εκδήλωση-βράβευση των αθλητών της ομάδας μπάσκετ του ’87.

Η Εθνική μπάσκετ είναι η επίσημη αγαπημένη, 30 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία!

Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Φασούλα και τα άλλα παιδιά… έγινε η αρχή στο Eurobasket του 1987.

Και η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη εθνική ομάδα αγαπήθηκε όσο καμία κι έκανε το μπάσκετ ένα από τα πλέον δημοφιλή αθλήματα στην Ελλάδα.

Τριάντα χρόνια μετά, λοιπόν, η θρυλική ομάδα που κατέκτησε τον ευρωπαϊκό τίτλο ενώνεται και πάλι για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι.

Ο καθηγητής και καταξιωμένος αθλητικογράφος, Βασίλης Σκουντής, καθοδηγεί τον Τομέα Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και μαζί με τα Τμήματα Προπονητικής διοργανώνουν μια εκδήλωση-βράβευση των αθλητών της ομάδας μπάσκετ του ’87.

Οι αθλητές που αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για το μπάσκετ στην Ελλάδα θα βρίσκονται την Δευτέρα 29 Μαΐου και ώρα: 19.00, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στον Πειραιά (Αλκιβιάδου 122) και θα μιλήσουν για τη μοναδική εμπειρία που άλλαξε τον αθλητισμό στη χώρα μας.

Είσοδος Ελεύθερη

Συμμετέχουν τα αθλητικά σωματεία: Πανιώνιος, Πρωτέας Βούλας, Μίλωνας, ΑΟΠΦ, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Αμύντας.

Δείτε περισσότερα για το event στο Facebook.

Δείτε το event live εδώ:

 

Τελευταία Νέα