Nα «καθαρίσει» ο Παναθηναϊκός, την ανατροπή η ΑΕΚ!

Nα «καθαρίσει» ο Παναθηναϊκός, την ανατροπή η ΑΕΚ!

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:00, Otesport4) με στόχο να πάρει ακόμα μια νίκη που θα στείλει την σειρά και σε 5ο παιχνίδι. Να τελειώσει με τους «κιτρινόμαυρους» θέλει ο Παναθηναϊκός.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Πεσκάρα – Παλέρμο (21+).

Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός ρίχνονται στην «μάχη» για το Game 4 της σειράς των playoffs της Basket League και τα πράγματα μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Οι «πράσινοι» προηγούνται με 2-1 στην σειρά και θέλουν ακόμα μια νίκη για να πάρουν το εισιτήριο για τους Τελικούς, όπου θα τους περιμένει ο νικητής του ζευγαριού του Ολυμπιακού με τον Άρη, όπου η σειρά είναι στο 2-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Η ΑΕΚ με τον κόσμο στο πλευρό της θέλει να ισοφαρίσει και να παίξει τα ρέστα της σε ένα τελευταίο παιχνίδι και να είναι εκείνη που θα ξαφνιάσει τους αντιπάλους της.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει να αντιμετωπίσει δύο αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Μάικ Τζέιμς παραμένει αμφίβολος, αφού ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, ενώ ο Αντώνης Φώτσης έχει ενοχλήσεις στην μέση και δεν προπονήθηκε.

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του χωρίς «πονοκεφάλους».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ 2-1

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 80-70
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 71-70
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 81-72
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (22/05)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (25/05, αν χρειαστεί)

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα