Τεόντοσιτς: «Δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα, αγαπώ τον Σπανούλη»

Τεόντοσιτς: «Δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα, αγαπώ τον Σπανούλη»
Για τα συναισθήματα του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό μίλησε ο Μίλος Τεόντοσιτς. «Το 2015 μάς νίκησε ο Σπανούλης, τώρα όλη η ομάδα», τόνισε.

Απογοητευμένος και πικραμένος είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς, μετά τον αποκλεισμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τον Ολυμπιακό στο Final 4.

Ο Σέρβος γκαρντ εκμυστηρεύτηκε πως το βράδυ μετά την ήττα δεν κοιμήθηκε, υποστήριξε πως δεν είδε το βίντεο με το τελευταίο του σουτ κι εξέφρασε την αγάπη του για τον Βασίλη Σπανούλη.

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε δεν κοιμήθηκα καλά τη νύχτα. Δεν έχω δει το βίντεο από το τελευταίο μου σουτ. Πήρα την απόφαση, μία από τις πολλές μέσα στο παιχνίδι και έχασα το σουτ. Νιώθω άσχημα, αλλά έτσι είναι τα παιχνίδια. Αγαπάω τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά αυτή τη φορά δεν μας νίκησε μόνος του. Το 2015 στη Μαδρίτη, πήρε την μπάλα και μας πήρε το παιχνίδι, αλλά αυτή τη φορά μας νίκησε όλη η ομάδα. Ο τραυματισμός μου; Όταν είμαι στο παρκέ, είμαι καλά, νικάμε και χάνουμε ως ομάδα. Αυτό, δεν καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.