Αγραβάνης: «Η διαφορά με την ΤΣΣΚΑ είναι ότι είμαστε ομάδα»!

Για το στοιχείο που έλειπε από την ΤΣΣΚΑ, αλλά είχε ο Ολυμπιακός, και αυτό τού έδωσε την πρόκριση στον τελικό του Final 4 μίλησε ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Αγραβάνης: «Η διαφορά με την ΤΣΣΚΑ είναι ότι είμαστε ομάδα»!

Αρχικά, ο 22χρονος φόργουορντ είπε για την προσωπική του απόδοση: «Στην αρχή ήμουν εκτός ρυθμού, ήμουν τρακαρισμένος... δεν ξέρω γιατί. Από εκεί και πέρα, όμως, είχα στο μυαλό μου πως δεν γίνεται να περάσει ένα τέτοιο μεγάλο ματς και να μην βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλους. Τα σουτ του Κώστα (σ.σ. Παπανικολάου), του Έρικ (σ.σ. Γκριν), του Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη), ήταν πολύ κρίσιμα. Όλοι κάναμε σπουδαία δουλειά, αλλά δεν έχουμε πάρει ακόμα τον τίτλο». 

Για την διαφορά του Ολυμπιακού από την ΤΣΣΚΑ, υποστήριξε: «Επειδή ο τίτλος κρίνεται σε ένα ματς, στο Final 4 βλέπεις ποιες ομάδες είναι πραγματικά ομάδες. Εμείς είμαστε πραγματικά μια ομάδα. Παίζουμε με το ίδιο μυαλό, είτε μας βγαίνουν τα πράγματα, είτε όχι. Αυτή είναι η διαφορά μας με την ΤΣΣΚΑ». 

Τέλος, για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο, δήλωσε: «Παίζαμε μέτρια και ήμασταν μόλις επτά πόντους πίσω. Εμάς δεν μας έβγαινε τίποτα και η ΤΣΣΚΑ έβαζε τα πάντα. Το βλέπαμε, ξέραμε ότι έπρεπε κάποια στιγμή να μας βγουν τα σουτ και μας βγήκαν».