Χριάπα: «Ηγέτες Σπανούλης-Πρίντεζης, την... βρώμικη δουλειά οι "Παπ"»

Χριάπα: «Ηγέτες Σπανούλης-Πρίντεζης, την... βρώμικη δουλειά οι "Παπ"»
Για τον ημιτελικό της ΤΣΣΚΑ με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Βίκτορ Χριάπα, ξεχώρισε τους παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά στην ομάδα του και τόνισε πως δεν στέκεται στο παρελθόν και τις προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Βασιλεία - Σιόν, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Για τον κρίσιμο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, όπου μία ομάδα θα πάρει το «εισιτήριο» για τον τελικό του Final 4 και θα βρεθεί πιο κοντά στο πολυπόθητο τρόπαιο, μίλησε ο Βίκτορ Χριάπα.

Ο αρχηγός της ΤΣΣΚΑ ανέφερε αρχικά στην ιστοσελίδα ο «izvestia.ru»: «Οι ηγέτες της ομάδας είναι οι Σπανούλης και Πρίντεζης. Σε μία καθοριστική στιγμή, μπορούν να αποδειχθούν αποτελεσματικοί. Ξέρουμε ότι πρέπει να τους περιορίσουμε. Έχουν, όμως, πολλούς, σπουδαίους παίκτες που κάνουν καλά τη... βρώμικη δουλειά, κυρίως οι Παπανικολάου και Παπαπέτρου. Μπορώ να πω ότι δίκαια βρίσκονται στο Final 4 και θα παλέψουν μέχρι τέλους».

Όσον αφορά το παρελθόν που έχει η ΤΣΣΚΑ με τον Ολυμπιακό, υποτήριξε: «Ίσως να το σκεφτόμαστε, αλλά κανείς δεν επικεντρώνεται σε αυτό. Αν κάθε φορά σκεφτόμαστε... άβολους αντιπάλους ή άσχημα στατιστικά, τότε δεν έχει νόημα να πηγαίνουμε στο Final 4. Όλοι καταλαβαίνουν την αξία του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε με κάθε κόστος, για να φτάσουμε στον τελικό και να πολεμήσουμε για τον τίτλο».

Ακόμη, ρωτήθηκε για το αν είναι καλύτερα που η ΤΣΣΚΑ δεν θα αντιμετωπίσει τελικά την Εφές επί τούρκικου εδάφους: «Ίσως... Η Εφές στηρίζεται κυρίως στις ατομικές ικανότητες των ηγετών της. Παίζουν πολύ καλά στο ένας εναντίον ενός κι αν βρουν ρυθμό, είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις. Είναι πολύ απρόβλεπτη ομάδα και μπορεί να σε εκπλήξει».

Τέλος, σχολίασε τον χαμένο τελικό του 2012: «Αυτή η ήττα ανήκει στο παρελθόν. Πήραμε το μάθημά μας και πέρσι το αξιοποιήσαμε σωστά. Πρέπει να παίζουμε μέχρι τέλους, να μην τα παρατάμε ποτέ ανεξαρτήτως του σκορ. Στο Final 4 δεν υπάρχει περιθώριο λάθους».