Μάντζαρης: «Ευδοκίμησαν οι κόποι μας, πάμε για το καλύτερο»

Μάντζαρης: «Ευδοκίμησαν οι κόποι μας, πάμε για το καλύτερο»
Ικανοποιημένος από την παρουσία του Ολυμπιακού στο Final 4 και αισιόδοξος για την συνέχεια εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Κωνσταντινούπολη.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα συμμετέχει στο Final 4, και ο Βαγγέλης Μάντζαρης εμφανίστηκε ικανοποιημένος που οι κόποι της ομάδας ανταμείφθηκαν.

«Είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς ότι βρισκόμαστε εδώ αυτή την στιγμή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Όλη η προσπάθεια που κάναμε, οι προπονήσεις και ο κόπος μας ευδοκίμησαν. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι και πάμε στην Κωνσταντινούπολη για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», είπε αρχικά ο 27χρονος γκαρντ.

Ερωτηθεί για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, υποστήριξε: «Τους ξέρουμε, μας ξέρουν. Έχουμε παίξει αντίπαλοι πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, και σε Final 4 και στην regular season. Είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο, είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης μέχρι την επόμενη, που θα την ξέρουμε σε τέσσερις ημέρες. Ξέρουμε ακριβώς τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και θα βάλουμε τα δυνατά μας».

Τέλος, για το πως θα περιορίσει Τεόντοσιτς και Ντε Κολό, δήλωσε: «Κακά τα ψέματα, είναι δύο από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη, όλη η ομάδα περιτριγυρίζεται από αυτούς, όλοι συμπληρώνουν αυτούς τους δύο. Δεν είναι τόσο εύκολο να τους περιορίσεις, γιατί κάνουν σχεδόν τα πάντα οι δυο τους, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, για να μην είναι τόσο αποτελεσματικοί και να κερδίσει η ομάδα μας. Σίγουρα δεν μπορεί να τελειώσουν με 0 πόντους και 5 ασίστ, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».