Οι στιγμές που ξεχώρισαν οι Πρίντεζης-Μάντζαρης! (vid)

Οι στιγμές που ξεχώρισαν οι Πρίντεζης-Μάντζαρης! (vid)

Gazzetta team
Οι στιγμές που ξεχώρισαν οι Πρίντεζης-Μάντζαρης! (vid)
Οι Γιώργος Πρίντεζης και Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησαν για τις καλύτερες στιγμές της φετινής πορείας του Ολυμπιακού στην Euroleague και ξεχώρισαν το break στο Game 4 με την Εφές.

Οι δύο παίκτες των «ερυθρολεύκων» θυμήθηκαν τον δρόμο του Ολυμπιακού μέχρι το Final 4 της Πόλης και στάθηκαν στο τέταρτο παιχνίδι με την Eφές στα playoffs.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στο κανάλι της ομάδας στο youtube

Για το ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή της σεζόν

Βαγγέλης Μάντζαρης: «Θα ξεκινήσω από τα άσχημα νέα. Πιστεύω πως σίγουρα η ήττα που κάναμε εδώ από την Εφές ήταν η χειρότερη στιγμή. Είχαμε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι σχετικά εύκολα με μία καλή εμφάνιση, στο δεύτερο ήμασταν πολύ κακοί. Νικούσαμε με 7 πόντους και τέσσερα λεπτά πριν τελειώσει τα κάναμε μαντάρα και ήμασταν πολύ απογοητευμένοι. Η καλυτέρη στιγμή ήταν το μπρέικ που κάναμε στον τέταρτο προημιτελικό που πολλοί μας είχαν ξεγραμμένους. Στην αρχή του ματς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά δείξαμε το σθένος για να κάνουμε την ανατροπή. Φέραμε την σειρά εδώ (σ.σ. στο ΣΕΦ) και πήραμε τη νίκη για να πάμε στο Final Four».

Γιώργος Πρίντεζης: «Δεν θέλω να σταθώ σε αποτελέσματα. Οι χειρότερες στιγμές για εμένα είναι στον τομέα των τραυματισμών περισσότερο. Ο τραυματισμός του Ντάνιελ και του Ματ ήταν οι χειρότερες στιγμές. Ο Ντάνιελ έχασε την χρονιά και ο Ματ το παλεύει για να είναι έτοιμος στους τελικούς. Η καλύτερη στιγμή μπορώ να πω πως ήταν η επίτευξη του στόχου μας, φέραμε την σειρά με την Εφες εδώ και πήραμε την πρόκριση για το Final Four».

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Αρσεναλ - Σάντερλαντ, αν ο Σάντσεζ ανοίξει το σκορ (21+).

Για το πότε πίστεψαν πως ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στο Final Four και το πότε σκέφτηκαν πως η ομάδα τους μπορεί να αποκλειστεί

Γιώργος Πρίντεζης: «Πίστεψα πως μπορούμε να φτάσουμε στο Final Four, όταν κάναμε το μπρέικ στην Κωνσταντινούπολη. Στο ξεκίνημα του ίδιου παιχνιδιού για λίγο ένιωσα πως μπορεί και να μην πάμε, γιατί δεν είχαμε ξεκινήσει πολύ καλά».

Βαγγέλης Μάντζαρης: «Θα συμφωνήσω για την στιγμή που ήταν να μην πάμε. Η στιγμή ήταν στην αρχή του τέταρτου ματς, λέγαμε πως κάτι πρέπει να γίνει και να αλλάξει κι ευτυχώς άλλαξε. Οταν πήραμε το πλεονέκτημα έδρας, βγήκαμε τρίτοι και πέσαμε με την Εφές πίστεψα πως θα πάμε στο Final Four. Πίστευα πως η σειρά εξαρτιόταν καθαρά από εμάς, είχαμε το πλεονέκτημα έδρας και δεν είχαμε να φοβηθούμε κάτι».