Πρίντεζης: «Ούτε να σκέφτομαι ότι μπορεί να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Πρίντεζης: «Ούτε να σκέφτομαι ότι μπορεί να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Πρίντεζης: «Ούτε να σκέφτομαι ότι μπορεί να φύγω από τον Ολυμπιακό»
Ο Γιώργος Πρίντεζης εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Να φύγει από το Λιμάνι και τον Ολυμπιακό; Μπορεί να εξετάσει τις επιλογές του αλλά ο ίδιος έχει όνειρο να κλείσει την την καριέρα του φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο λόγος, φυσικά, για τον Γιώργο Πρίντεζη.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ρεάλ Μ. - Σεβίλλη αν ο Ρονάλντο ανοίξει το σκορ (21+).

Οι δηλώσεις του στο «Documento»:

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός «έχει» την ΤΣΣΚΑ στα Final Four κι αν αυτό θα το έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του Ιτούδη: «Απορρίπτω αυτήν τη θεωρία. Αντιμετωπίζω την ΤΣΣΚΑ με τεράστιο σεβασμό, ιδίως τώρα που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Έπαιξε ίσως το ωραιότερο μπάσκετ πέρυσι στο Βερολίνο. Ίσως ήμασταν πιο τυχεροί όταν τη νικήσαμε. Είναι έμπειρη ομάδα και ασφαλώς θα αισθάνεται πιο άνετα από τη στιγμή που κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο».

Για το φαβορί: «Η ΤΣΣΚΑ είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τον δικό μας ημιτελικό και η Φενέρ, μάλλον, για τον τίτλο. Και το δικό μας ταβάνι, όμως, βρίσκεται ψηλά. Είμαστε ομάδα ενστίκτου, ικανοί να νικήσουμε οποιονδήποτε στην καλή μας μέρα. Ή και να χάσουμε από οποιονδήποτε».

Για το αν η ΤΣΣΚΑ έχει την εύνοια από την διαιτησία: «Ειλικρινά, δεν έχω ασχοληθεί ούτε ένα δευτερόλεπτο στην καριέρα μου με διαιτητές. Ούτε πιστεύω σε τέτοιες θεωρίες. Εάν πιστέψεις ότι έχασες ένα ματς εξαιτίας της διαιτησίας δεν θα μάθεις ποτέ από τα λάθη σου και δεν θα γίνεις ποτέ καλύτερος».

Για το συμβόλαιό του: «Ελπίζω ότι θα μείνω στον Πειραιά και θα κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Είμαι υποχρεωμένος να εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα, αλλά δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι ότι μπορεί να φύγω»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα