To βραβείο «Αλφόνσο Φορντ» στον Λάνγκφορντ! (vid)

To βραβείο «Αλφόνσο Φορντ» στον Λάνγκφορντ! (vid)

To βραβείο «Αλφόνσο Φορντ» στον Λάνγκφορντ! (vid)
Ο Κιθ Λάνγκφορντ της Ούνικς Καζάν είναι κι επίσημα ο κορυφαίος σκόρερ της EuroLeague 2016-17, κερδίζοντας το «Alphonso Ford Trophy» για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Ο Αμερικανός γκαρντ και η παρουσία του στην πρώτη θέση της λίστας των κορυφαίων σκόρερ της EuroLeague 2016-17 δεν είναι αποτέλεσμα των... περιστάσεών του. Είναι το αποτέλεσμα των αποφάσεών του. Στην προκειμένη, της περσινής απόφασής του να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ούνικς που θα τον κρατήσει στο Basket Hall του Ταταρστάν ως το 2018.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Τσέλσι – Μίντλεσμπρο (21+).

Στα 32 του χρόνια ο Λάνγκφορντ κέρδισε τρεις πρωτιές στην έρευνα μεταξύ των GMs των 16 ομάδων της EuroLeague. Αυτές σε ό,τι αφορά τον καλύτερο Αμερικανό της λίγκας (43.75%), τον παίκτη που θα κάνει την breakout season (18.75%) και τον καλύτερο σούτινγκ γκαρντ της διοργάνωσης (31.25)!

Σήμερα (8/5) αναδείχτηκε Κορυφαίος Σκόρερ της EuroLeague, έχοντας εκτοξεύσει τους μέσους όρους του και κατακτώντας το «Alphonso Ford Trophy» για δεύτερη φορά στην καριέρα του, μετά τη θητεία του στην Αρμάνι Μιλάνο, τη σεζόν 2014-15. Ο Λάνγκφορντ, λοιπόν, μέτρησε 21.7 πόντους σε 28 αγώνες στη regular season, σημειώνοντας μάλιστα 20+ πόντους σε 19 περιπτώσεις.