Οικονόμου: «Να γεμίσει το γήπεδο, όπως αρμόζει στην ιστορία του Πανιωνίου»

Gazzetta team
Οικονόμου: «Να γεμίσει το γήπεδο, όπως αρμόζει στην ιστορία του Πανιωνίου»

bet365

Ο Νίκος Οικονόμου μίλησε για το μεγάλο ματς με τον Δούκα στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, όπου με νίκη οι «κυανέρυθροι» θα βρεθούν και μαθηματικά στην Basket League.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στο παιχνίδι με τον Δούκα, όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας» ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του Πανιωνίου, ο οποίος μεταξύ άλλων, υπογράμμισε:

«Να έχει κόσμια συμπεριφορά και με την φωνή του να ενισχύσει την προσπάθεια μας. Έχουμε δουλέψει σκληρά δέκα μήνες και θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε και να οδηγήσουμε τον Πανιώνιο ξανά στην Basket League. Πρέπει από το πρώτο λεπτό να κυνηγήσουμε κάθε μπάλα και να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο. Όλη την χρονιά o πρόεδρος οι παίκτες και το stuff κάναμε μεγάλη προσπάθεια και τώρα ήρθε η ώρα για το παιχνίδι με το οποίο ο Πανιώνιος θα γράψει άλλη μια σελίδα ιστορίας στην οποία θα είμαστε μέρος της».

Όπως ανέφεραν οι «κυανέρυθροι» σε σχετική ενημέρωση «η μεγάλη ζήτηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια του αγώνα αναμένεται να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που θα θυμίζει ένδοξες στιγμές του “Ιστορικού”. Κάτι που θέλει ο Νίκος Οικονόμου και οι παίκτες του προκειμένου να υλοποιήσουν τον μεγάλο στόχο της επιστροφής στην Basket League».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα