Μαυροειδής: «Θα επανέλθουμε δριμύτεροι»

Μαυροειδής: «Θα επανέλθουμε δριμύτεροι»

Gazzetta team
Μαυροειδής: «Θα επανέλθουμε δριμύτεροι»

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε για το πρώτο ματς της ΑΕΚ στα φετινά playoffs κόντρα στο Ρέθυμνο (30/4, 17:00) και στάθηκε στα σημεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα του.

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις επιστρέφουμε στη δράση. Τα πλέι οφ ξεκινούν την Κυριακή για μας με έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι το Ρέθυμνο.

Όλο αυτό το διάστημα μετά την τελευταία αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, κάναμε την αυτοκριτική μας, ανασυνταχθήκαμε και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για τους... τελικούς των πλέι οφ. Γιατί «τελικοί» είναι όλα τα ματς και έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Τορίνο - Σαμπντόρια (21+).

Έχουμε δουλέψει σκληρά όλες αυτές τις ημέρες. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και να πάμε στην ημιτελική φάση με ανεβασμένη την ψυχολογία. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας, καθώς έχει δείξει στη διάρκεια της σεζόν πόσο επικίνδυνος είναι, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουμε και εμείς διαχρονικά όποτε τον αντιμετωπίζουμε.

Θα είναι πολύ σημαντική η βοήθεια που θα μας δώσει ο κόσμος μας. Τους θέλουμε κοντά μας, έστω κι αν το ματς με το Ρέθυμνο για παράδειγμα δεν είναι τόσο εμπορικό. Έχουμε πάντα υψηλούς στόχους και η παρουσία τους για μας θα είναι καθοριστική. Ξέρουμε, ότι τελευταία τους έχουμε στενοχωρήσει κυρίως με την απόδοσή μας, αλλά δεσμευόμαστε, ότι θα επανέλθουμε δριμύτεροι.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα