ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Με αστυνομική συνοδεία έφυγαν οι Φώτσης, Τζέιμς, Γκέμπριελ! (pic & vid)

Ο Κρις Σίνγκλετον έκανε την αρχή και οι Φώτσης, Τζέιμς, Γκέιμπριελ αφίχθησαν προ ολίγου στον διεθνή αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος»,  επιστρέφοντας μόνοι τους στην Αθήνα!

Με αστυνομική συνοδεία έφυγαν οι Φώτσης, Τζέιμς, Γκέμπριελ! (pic & vid)

Οι Σίνγκλετον, Τζέιμς, Γκέιμπριελ και Φώτσης ήταν οι μοναδικοί που αποφάσισαν να μην επιβιβαστούν στο πούλμαν της επιστροφής από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα, παρά τις παραινέσεις του επικεφαλής της αποστολής, Μάνου Παπαδόπουλου.

Η επιμονή τους, μάλιστα, στο να διαχωρίσουν τη θέση τους και να μην σεβαστούν την απόφαση της διοίκησης είναι πιθανόν να τούς κοστίσει τη συνέχεια της καριέρας τους στον Παναθηναϊκό. Αρχικώς, λοιπόν, ο Κρις Σίνγκλετον αφίχθη πρώτος στην Αθήνα και προ ολίγου έφτασαν αεροπορικώς από την Κωνσταντινούπολη οι Τζέιμς, Γκέιμπριελ και Φώτσης. Οι τρεις παίκτες επέστρεψαν αμίλητοι και με σκυμμένα κεφάλια στην Αθήνα, χωρίς να έχουν διάθεση για την παραμικρή κουβέντα ενώ αποχώρησαν από την αίθουσα αφίξεων με συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, άλλωστε, Φώτσης δεν έκανε βήμα πίσω από την θέση του και παρά τις παραινέσεις που του έγιναν, δεν επιβιβάστηκε στο πούλμαν αλλά πήρε ταξί για το αεροδρόμιο «Κεμάλ Ατατούρκ» και επέστρεψε με την απογευματινή πτήση στην Αθήνα, εξηγώντας πως «έχω πάρει τρεις Ευρωλίγκες και θα με γυρίσετε με πούλμαν; Αυτό αποκλείεται!»

Πλέον αναμένεται η στάση της διοίκησης προς τους τέσσερις που δεν ακολούθησαν την αρχική εντολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να διακοπεί πρόωρα η συνεργασία τους.