Τζέιμς: «Δεν αποτύχαμε, απλά χάσαμε την ευκαιρία»

Τζέιμς: «Δεν αποτύχαμε, απλά χάσαμε την ευκαιρία»

Γιώργος Κούβαρης
Τζέιμς: «Δεν αποτύχαμε, απλά χάσαμε την ευκαιρία»
Λίγο μετά την ήττα και τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Final 4 της EuroLeague, o Μάικ Τζέιμς υπογράμμισε ότι η ομάδα δεν απέτυχε αλλά ότι είχε μια μεγάλη ευκαιρία την οποία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

Όπως ήταν λογικό και επόμενο, λίγο μετά το τέλος του αγώνα στην «Ulker Sports Arena» κανείς δεν είχε διάθεση για πολλές κουβέντες. Οι παίκτες κάθονταν στα αποδυτήρια με σκυμμένα τα κεφάλια, χωρίς να έχουν το κουράγιο για τίποτα.

Η ήττα ήταν βαριά, ο τρόπος με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός... αχώνευτος, ενώ η βουβαμάρα ήταν πιο... δυνατή και από τα «ντεσιμπέλ» των Τούρκων που πανηγύριζαν την ψυχή τους τη πρόκριση στο Final 4 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν ο μοναδικός που μίλησε αν και ήταν λακωνικός στα σχόλιά του και στις απαντήσεις του: «Στην επίθεση δεν κάναμε πολλά πράγματα που θέλαμε και μπορούσαμε να κάνουμε! Σίγουρα αποτελεί μέρος του προβλήματος αλλά σε κάποια σημεία δεν βγάλαμε κάποιες άμυνες που χρειαζόμασταν» ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού γκαρντ στο gazzetta.gr και συνέχισε:

«Οι 61 πόντοι που πετύχαμε μιλούν από μόνοι τους. Δεν γίνεται να κερδίσεις παιχνίδι με τόσο χαμηλή παραγωγή. Και την ίδια ώρα, η Φενέρ σημείωσε 79! Απλά δεν δούλεψε τίποτα σωστά. Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι και το πληρώσαμε. Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Ήμασταν αισιόδοξοι ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε...»

Κλείνοντας ξεκαθάρισε ότι ο αποκλεισμός από το Final 4 δεν καθιστά τη χρονιά αποτυχημένη: «Χάσαμε την ευκαιρία μας. Δεν αποτύχαμε. Απλά αφήσαμε την ευκαιρία να γλιστρήσει μέσα απ' τα χέρια μας» ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα, ενώ σε ερώτηση για το αν ήθελε να πει κάτι στους φίλους του Παναθηναϊκού που περιμένουν μια... απάντηση για την εικόνα της ομάδας (αλλά και του ίδιου στο ματς της Πόλης), απλά είπε: «Όχι. Δεν έχω κάτι...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.