Ομπράντοβιτς: «Ευχαριστώ τους πάντες, καλή τύχη στον Παναθηναϊκό»

Νίκος Καρφής
Ομπράντοβιτς: «Ευχαριστώ τους πάντες, καλή τύχη στον Παναθηναϊκό»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ευχαρίστησε τους παίκτες και τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, ενώ ευχήθηκε καλή τύχη στον Παναθηναϊκό ενόψει της συνέχειας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μπάγερν - Ντόρτμουντ (21+).

Η Φενέρμπαχτσε τελείωσε τη σειρά με τον Παναθηναϊκό και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες και οπαδούς της ομάδας του, ενώ ευχήθηκε στον Παναθηναϊκό για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του στη Basket League.

«Παίξαμε πολύ καλά και πολύ σκληρά στην Αθήνα. Ήρθαμε να παίξουμε στην έδρα μας. Ημουν σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε πολύ καλύτερα και το έκαναν στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο το μεγαλύτερο πρόβλημά μας ήταν τα λάθη μας. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλύτερα και κρίναμε το παιχνίδι. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για μια εξαιρετική δουλειά. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Η υποστήριξή τους για εμάς ήταν πολύ ξεχωριστή. Και ασφαλώς εύχομαι καλή τύχη στον Παναθηναϊκό στο ελληνικό πρωτάθλημα», ανέφερε ο προπονητής της τουρκικής ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.