Ντίξον: «Δεν φοβηθήκαμε τον Παναθηναϊκό»

Γιώργος Κούβαρης
Ντίξον: «Δεν φοβηθήκαμε τον Παναθηναϊκό»
Ο Μπόμπι Ντίξον μίλησε στο gazzetta.gr λίγο πριν από το τζάμπολ του 3ου αγώνα της σειράς των playoffs, εξήγησε από που πηγάζει η αισιοδοξία του, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον προπονητή του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός, αν ο Ρίβερς ξεπεράσει τους 15 πόντους (21+).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

Στο δεύτερο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εκείνος που... ντύθηκε Κάλινιτς και με κρίσιμα σουτ στο δεύτερο -κυρίως- ημίχρονο κράτησε τη Φενέρ μέσα στο παιχνίδι. Με την εμφάνισή του έδωσε την ώθηση στην τουρκική ομάδα για την τελική επικράτηση και λίγες ώρες πριν μεταφερθεί η σειρά στην «Ulker Sports Arena» κατέθεσε τις σκέψεις του στο gazzetta.gr.

Αρχικά μίλησε για τα προβλήματα που παρουσίασε η Φενέρ κατά τη διάρκεια της σεζόν και τους τραυματισμούς που έφεραν την ομάδα πολύ... πίσω: «Μπορεί να απογοητευτήκαμε που χάσαμε κάποια παιχνίδια ωστόσο γνωρίζουμε καλά τι ομάδα είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε όταν είμαστε όλοι μαζί. Το αποδείξαμε και πέρυσι, όταν και φτάσαμε μέχρι τον τελικό της EuroLeague. Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου, κάτσαμε κάτω, μιλήσαμε και είπαμε ότι πρέπει να τα καταφέρουμε στα playoffs» ήταν τα πρώτα λόγια του βραχύσωμου γκαρντ, ο οποίος συνέχισε:

«Στην Τουρκία τα πηγαίναμε πολύ καλά, αλλά στην EuroLeague είχαμε κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς. Κατά τη διάρκεια της σεζόν μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα αλλά στο τέλος αυτά που μετράνε είναι τα playoffs και η πρόκριση στο Final 4».

«Ο κόουτς είναι απίστευτος τύπος»

Ο Ντίξον εξήγησε επίσης ότι η ομάδα του δεν φοβήθηκε τον Παναθηναϊκό πριν από την έναρξη των playoffs, γνωρίζοντας ότι η Φενέρ έχει να δώσει περισσότερα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ: «Σε καμία περίπτωση δεν φοβηθήκαμε το γεγονός ότι θα παίζαμε με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα με μειονέκτημα έδρας. Είμαστε έμπειρη ομάδα, είμαστε μαζί για 1-2 χρόνια περίπου και είμαστε σε θέση να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«O κόουτς είναι πολύ έντονη προσωπικότητα. Είναι πανέξυπνος, λάτρης της τακτικής, παθιάζεται για το παιχνίδι. Ως άνθρωπος είναι απίστευτος τύπος! Τον εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια και εκείνος εμπιστεύεται εμάς».

Όσο για το 3ο παιχνίδι της σειράς; «Περιμένουμε έναν Παναθηναϊκό που θα παίξει πολύ σκληρά, με μεγάλη ένταση και θα προσπαθήσει να μας κερδίσει από τη στιγμή που παίζει σαν να μην υπάρχει αύριο. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, με στόχο να φτάσουμε στο Final 4».