«Συμπεριφέρομαι στον Ντόντσιτς όπως σε όλους!» (vid)

«Συμπεριφέρομαι στον Ντόντσιτς όπως σε όλους!» (vid)

«Συμπεριφέρομαι στον Ντόντσιτς όπως σε όλους!» (vid)
Ο Λούκα Ντόντσιτς ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Νταρουσάφακα και ο Πάμπλο Λάσο ξεκαθάρισε ότι συμπεριφέρεται στον νεαρό Σλοβένο όπως σε όλους τους παίκτες της ομάδας του.

«Ο Λούκα είναι ένα παιδί με μεγάλη αίσθηση ευθύνης και ωριμότητα. Μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα, το διαπιστώσαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς ωστόσο μιλάμε για τα playoffs της EuroLeague. Συμμετέχουν οι οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και δεν είναι εύκολο για ένα παιδί 18 ετών να παίξει εναντίον τους. Είναι η πρώτη συμμετοχή του σε playoffs και πρέπει να είναι θετικός για την ομάδα του. Συμπεριφέρομαι στον Λούκα όπως σε κάθε άλλον παίκτη της ομάδας μου. Είναι ένα παιδί 18 ετών, ίσως αισθάνεται ότι τα πήγε χάλια όμως συνεχίζουμε να τον εμπιστευόμαστε» εξήγησε ο Βάσκος κόουτς της Ρεάλ για το ξέσπασμα του Λούκα Ντόντσιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Νταρουσάφακα.

Ο Λάσο για τον Ντόντσιτς στο 20'55" του video

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.