Μπατίστ: «Ώρα να επιστρέψει στο Final 4 ο Παναθηναϊκός»!

Μπατίστ: «Ώρα να επιστρέψει στο Final 4 ο Παναθηναϊκός»!

Gazzetta team
Μπατίστ: «Ώρα να επιστρέψει στο Final 4 ο Παναθηναϊκός»!
Έφτασε η στιγμή για τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στο Final 4 μετά από 5 χρόνια, σύμφωνα με τον Μάικ Μπατίστ.

Ο Μάικ Μπατίστ αγαπήθηκε πολύ στον Παναθηναϊκό, αλλά τον αγάπησε εξίσου κι ο ίδιος και δεν τον ξεχνά.

Ο Αμερικανός, που πλέον είναι στο τεχνικό τιμ των Νετς, μίλησε στην «Live Sport» και τόνισε πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στο Final 4, και μαζί του θα είναι και οι Ολυμπιακός, Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ.

Αναλυτικά είπε για:

Τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Φενέρ: «Θεωρώ πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες αυτή η σειρά των αναμετρήσεων. Όσο για εμένα, σέβομαι τη Φενέρ και τα χρόνια που αγωνίστηκα εκεί. Είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά στο τέλος κάθε σκέψης υπάρχει πάντα ο Παναθηναϊκός. Θεωρώ πως είναι η στιγμή να επιστρέψει στο Final Four».

Το ποιος θα προκριθεί στο Final 4: «Πιστεύω πως δεν θα είναι εύκολα παιχνίδια, αλλά οι τέσσερις που θα περάσουν θα είναι ΤΣΣΚΑ, Παναθηναϊκός, Ρεάλ και Ολυμπιακός».

Το ποιος θα σηκώσει την κούπα: «Χαίρομαι με τις επιτυχίες του Ιτούδη και του Ομπράντοβιτς, αλλά ο Παναθηναϊκός υπερτερεί απέναντι σε όλους, σε ό,τι αφορά τα δικά μου συναισθήματα και τα δικά μου θέλω».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Καλή τύχη στους παίκτες, να παλέψουν για κάθε κατοχή σαν να είναι η τελευταία της καριέρας τους. Ο κόσμος τώρα θα του έλεγα να υποστηρίξουν την ομάδα και να κάνουν τους παίκτες της Φενέρ να νιώσουν άβολα, πάντα με σωστό τρόπο. Γνωρίζουν το πώς, το έχουν κάνει αμέτρητες φορές. Μας έδιναν δύναμη, όταν νιώθαμε να χάνουμε το παρκέ κάτω από τα πόδια μας. Κι όταν συμβαίνει αυτό, είναι δύσκολο κάποιος να φύγει από το ΟΑΚΑ νικητής».