Καλαμπάκος: «Δεν είχαμε πολύ ταλέντο, αλλά δώσαμε την ψυχή μας»

Κάτια Πετροπούλου
Καλαμπάκος: «Δεν είχαμε πολύ ταλέντο, αλλά δώσαμε την ψυχή μας»

bet365

Ο Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε για την παραμονή του Κοροίβου στην Basket League, στην... rookie χρονιά του στην κατηγορία. «Θα ήθελα να μείνω, αλλά δεν είναι εύκολο», υποστήριξε.

Την παραμονή του στην Basket League εξασφάλισε ο Κόροιβος, μετά την νίκη επί του Προμηθέα την τελευταία αγωνιστική.

Πρωτεργάτης του εγχειρήματος ο Ντίνος Καλαμπάκος, που πέτυχε το στόχο που είχε θέσει στην rookie χρονιά του στα «μεγάλα σαλόνια».

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6» για τη σεζόν που έφτασε στο τέλος της, για την προσπάθεια που γίνεται στην Αμαλιάδα και για το αν θα ανανεώσει ή όχι με την ομάδα.

Αναλυτικά είπε:

Για την φετινή προσπάθεια του Κοροίβου: «Όλα τα ταξίδια του Κοροίβου και τις τρεις χρονιές ήταν αρκετά δύσκολα. Ήταν τεράστια η προσπάθεια μας και η κούραση που τράβηξαν όλα τα παιδιά απίστευτη. Η ομάδα μας τράβηξε μεγάλη ταλαιπωρία, αλλά τέλος καλό όλα καλά».

Για τη συνταγή της επιτυχίας: «Το καλό της ομάδας μας ήταν ο μικρός μέσος όρος ηλικίας. Δεν είχαμε τεράστιο ταλέντο, αλλά όλοι γίναμε παρέα γρήγορα. Ήμασταν ομάδα με όλη τη σημασία. Όλα τα παιδιά σε κάθε αγώνα έδιναν και την ψυχή τους»

Για την προσπάθεια που γίνεται στην Αμαλιάδα: «Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια στην Αμαλιάδα. Όλοι βοηθούν στο νομό, όσο μπορούν. Η ομάδα πορεύεται με μικρούς χορηγούς και τα τηλεοπτικά. Όλη η ομάδα στοίχισε 170.000 ευρώ. Τουλάχιστον επτά ομάδες, είχαν παραπάνω μπάτζετ στην Α1»

Για το αν θα ανανεώσει: «Θέλουμε 4-5 μέρες να ηρεμήσουμε, να χαλαρώσουμε και μετά βλέπουμε. Εγώ είχα συμφωνήσει με τον Κόροιβο για μια χρονιά. Στην Αμαλιάδα πέρασα υπέροχα, αλλά τώρα θα πρέπει να κάτσουμε να συζητήσουμε και θα το δούμε. Θα ήθελα να μείνω, αλλά δεν είναι εύκολο γιατί μένω στην Αθήνα και είναι αρκετά δύσκολο. Στην Αμαλιάδα πέρασα καλά, είναι εξαιρετική πόλη. Η παραμονή μου εκεί ήταν μια διαφορετική ζωή από εκείνη που ζούσα. Κάτι τελείως διαφορετικό στην επαρχία. Πραγματικά πέρασα ωραία».

Για την υπόσχεση για βουτιά στη παραλία Κουρούτα αν σωνόταν η ομάδα του: «Δεν με άφησε η γυναίκα μου να βουτήξω. Γκρίνιαζε. Μου είπε «γέρο θα πάθεις έμφραγμα και πάλι».

Για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στην Euroleague: «Και οι δύο ομάδες είναι έτοιμες και νομίζω ότι και οι δύο θα περάσουν στο Final 4. Δεν το ελπίζω, το πιστεύω. Δεν μπορώ να πω ποιος από τους δύο είναι πιο έτοιμος, αλλά έχω την αίσθηση ότι θα περάσουν και οι δύο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα