«Αν η Εφές σταματήσει τον Σπανούλη, θα προκριθεί»

Κάτια Πετροπούλου
«Αν η Εφές σταματήσει τον Σπανούλη, θα προκριθεί»
Ο Γενικός Διευθυντής της Τούρκικης Ομοσπονδίας, Ομέρ Ονάν, σχολίασε τα ζευγάρια Ολυμπιακός-Εφές και Παναθηναϊκός-Φενέρ, ενόψει των playoffs της Euroleague.

Το... δεξί χέρι του Χέντο Τούρκογλου παραχώρησε συνέντευξη σε τούρκικο μέσο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ελληνοτουρκικές «μονομαχίες» στην φάση των «8» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Όσον αφορά το Ολυμπιακός-Εφές, ο Ονάν υποστήριξε πως αν η ομάδα του Περάσοβιτς περιορίσει τον Σπανούλη, τότε μπορεί να προκριθεί στο Final 4. «Η Εφές βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Για τον Ολυμπιακό ο Σπανούλης έχει αρχίσει σιγά-σιγά να γερνάει. Αν καταφέρει η Εφές να τον μαρκάρει σωστά, τότε θα πάρει την πρόκριση».

Σχετικά με το Παναθηναϊκός-Φενέρ, σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός έχει δυνατή έδρα και δεν χάνει εύκολα στο γήπεδό του. Η Φενέρ ηττήθηκε εκεί στην κανονική περίοδο. Ο Ομπράντοβιτς, όμως, είναι ένας προπονητής που ξέρει να παίζει τέτοιες σειρές αγώνων. Αν η Φενέρ κερδίσει ένα παιχνίδι εκτός έδρας τότε θα πάρει την πρόκριση. Θα ήταν όμορφο να πάει η σειρά σε 5ο αγώνα».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.